• PRO TV
  • Unde au fost descoperite cadavrele celor trei oameni uciși în Sectorul 2 al Capitalei! Oamenii legii au avut un șoc atunci când au ajuns la fața locului

Unde au fost descoperite cadavrele celor trei oameni uciși în Sectorul 2 al Capitalei! Oamenii legii au avut un șoc atunci când au ajuns la fața locului

Unde au fost descoperite cadavrele celor trei oameni uciși în Sectorul 2 al Capitalei! Oamenii legii au avut un șoc atunci când au ajuns la fața locului

Apar noi informații cu privire la tripla crimă din București, acolo unde un bărbat în vârstă de 46 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și-a ucis cu sânge rece mama, o soră și un frate.

O nouă crimă îngrozitoare zguduie România! Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care suferea de afecțiuni psihice, și-a ucis cu sânge rece mama, sora și un frate, folosindu-se de un obiect ascuțit. Acesta a fost prins de oamenii legii după ce geamănul său a ajuns acasă și a găsit locuința încuiată, motiv pentru care a sunat la 112. Oamenii legii ajunși la fața locului au spart ușa imobilului, iar când au intrat în apartament au descoperit cadavrele celor trei.

„Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineaţă, dar a găsit uşa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuinţă în momentele critice”, a declarat marţi seară procurorul de caz, Alexandru Anghel, potrivit DIGI24.

Potrivit primelor informații din anchetă, criminalul ar fi vrut să ascundă cadavrele celor trei, învelindu-i în mai mulți saci de plastic. Ulterior, a luat trupurile neînsuflețite ale acestora și le-a ascuns în baie, în speranța că oamenii legii nu vor descoperi urmele crimei sale.

Ce spun vecinii despre tripla crimă care a îngrozit o țară întreagă

Vecinii celor cinci nu au fost surprinși de tripla crimă care a îngrozit o țară întreagă, deoarece aceștia erau obișnuiți cu scandalurile din apartamentul familiei. 

"Ţipete, bătăi se auzeau foarte des". "Mă aşteptam şi la fel şi vecini se aşteptau la un moment dat să se întâmple chestia asta". "Se auzea noaptea gălăgie aşa. Se certau, da", spun vecinii, potrivit unui post TV.

"S-a auzit un ţipăt din partea surorii lui, foarte tare, care de obicei acel ţipăt se auzea mai lung, dar dintr-o dată s-a oprit. Cred că a fost și momentul când s-a realizat crima.”, spune unul din vecini. 

„Creștea patru copii, unul din ei cu probleme cu droguri.”

Imediat după ce trupurile neînsuflețite ale mamei, fratelui şi surorii au fost ridicate de Serviciul de Medicină Legală, suspectul principal, dar şi fratele care a anunţat crima au ajuns la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Până în acest moment arma crimei NU a fost găsită.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni