• PRO TV
  • Andrew și Tristan Tate sfidează din nou legile! Cei doi frați milionari, cercetați pentru trafic de persoane, s-au filmat în timp ce hrăneau un urs pe marginea drumului

Andrew și Tristan Tate sfidează din nou legile! Cei doi frați milionari, cercetați pentru trafic de persoane, s-au filmat în timp ce hrăneau un urs pe marginea drumului

Andrew și Tristan Tate sfidează din nou legile! Cei doi frați milionari, cercetați pentru trafic de persoane, s-au filmat în timp ce hrăneau un urs pe marginea drumului

Frații Tate, din nou în centrul atenției! Cei doi milionari, cercetați pentru trafic de persoane, grup infracțional, instigare la lovire, lovire și alte violențe, s-au filmat în timp ce hrăneau un pui de urs aflat pe marginea drumului.

Andrew Tate și fratele său, Tristan, două persoane extrem de controversate, au sfidat din nou regulile, la scurt timp după cazul cutremurător cu tânăra sfâșiată de un urs pe traseul montan Jepii Mici.

În urmă cu puțin timp, Andrew Tate a fost filmat de către fratele său, ambii aflați în mașină, cum aruncă pe geam mâncare unui pui de urs. Milionarul ignoră complet avertizările autorităților cu privire la stoparea fenomenului de hrănire a urșilor sau a altor animale sălbatice, având în vedere contextul creșterii numărului de incidente.

„Hrănind animalele vagaboande”, a scris Andrew Tate la descrierea videoclipului postat pe platforma X.

Autoritățile au anunțat, încă din anul 2021, că vor înăspri amenzile pentru persoanele care sunt prinse sau filmate în timp ce hrănesc urșii.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a atras atenția cu privire la montarea unor echipamente speciale pentru filmare pe Transfăgărășan, iar sancțiunile pot ajunge până la 5.000 de lei.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni