• PRO TV
  • Fiica transgender a lui Elon Musk, noi afirmații șocante! Vivian îl acuză de adulter și spune că miliardarul „nu dă doi bani pe schimbările climatice”

Fiica transgender a lui Elon Musk, noi afirmații șocante! Vivian îl acuză de adulter și spune că miliardarul „nu dă doi bani pe schimbările climatice”

Fiica transgender a lui Elon Musk, noi afirmații șocante! Vivian îl acuză de adulter și spune că miliardarul „nu dă doi bani pe schimbările climatice”

Conflictul dintre Elon Musk și fiica transgender continuă. Vivian a făcut noi afirmații șocante despre miliardar prin intermediul rețelelor de socializare.

Gallery

​„Nu ești un familist și minți constant când vine vorba de copiii tăi”, a scris Vivian despre tatăl său, făcând referire la numeroasele scandaluri în care miliardarul a fost implicat.

Elon Musk (53 de ani) are 12 copii cu trei femei diferite, inclusiv geamănul lui Vivian Jenna Wilson, Griffin, pe care fondatorul X îl împarte cu prima soție, Justine Wilson.

De asemenea, el a fost acuzat că a avut aventuri cu Amber Heard și cu fosta soție a cofondatorului Google Sergey Brin, Nicole Shanahan, lucru pe care l-a negat.

Vivian a continuat apoi: „Nu ești creștin, din câte știu eu nu ai călcat niciodată într-o biserică. Nu ești un „bastion pentru egalitate/progres”.

Tânăra de 20 de ani a mai spus că Musk este rasist și că la 6 ani l-a auzit numind „araba - limba inamicului”. Aceasta a scris că miliardarul a fost dat în judecată de mai multe ori pentru discriminare, subliniind faptul că Musk este din Africa de Sud.

Vivian a continuat să îl atace pe fondatorul SpaceX, susținând că acesta nu „salvează planeta”, deoarece se presupune că „nu dă doi bani pe schimbările climatice”, scrie Page Six.

„Suntem atât de creduli ca specie. Cumva, oamenii continuă să te creadă din motive care continuă să-mi scape”, a concluzionat Vivian.

Postarea lui Vivian vine după ce Musk a spus că a fost „ucisă de virusul minții treze” atunci când a decis să urmeze o operație de schimbare de sex.

De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Elon Musk a făcut recent câteva mărturisiri tulburătoare despre unul dintre copiii săi într-un interviu cu Dr. Jordan Peterson. Miliardarul pretinde că a fost „păcălit să își dea consimțământul” ca unul dintre fiii săi să devină o femeie transgender.

Când a împlinit 18 ani, Xavier Alexander Musk a cerut să-și schimbe legal numele și sexul și a rupt orice legătură cu tatăl său. Acum, este recunoscută ca femeie și se numește Vivian Jenna Wilson, ultimul fiind numele de familie al mamei sale.

​​În interviul care s-a viralizat, Elon Musk a fost rugat să-și spună părerea despre medicii care efectuează proceduri de schimbare a sexului copiilor.

„Este incredibil de malefic și sunt de acord ca oamenii care promovează acest lucru să meargă la închisoare. Am fost păcălit să fac asta. Mi s-a explicat că medicamentele care blochează pubertatea sunt, de fapt, pastile de sterilizare. Practic, mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier a murit, ucis de virusul woke (n.red virusul minții treze)”, a spus miliardarul.

La scurt timp, Vivian a reacționat pe contul său de Threads și a spus că tatăl ei denaturează faptele din jurul tranziției sale.

„Toată această poveste este complet inventată și există un motiv pentru asta. El nu știe cum eram eu când eram copil, pentru că pur și simplu nu a fost acolo, iar în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și homosexualitatea mea”, a spus ea.

Vivian a mai subliniat că este recunoscută legal ca femeie și a mai spus despre tatăl său biologic că este pierdut „într-o ceață alimentată cu ketamină, disperat după atenție și validare”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni