• PRO TV
  • Principalii suspecți în cazul triplei crime din București au fost reținuți! Ce spun vecinii: „Unul are probleme cu droguri”

Principalii suspecți în cazul triplei crime din București au fost reținuți! Ce spun vecinii: „Unul are probleme cu droguri”

Principalii suspecți în cazul triplei crime din București au fost reținuți! Ce spun vecinii: „Unul are probleme cu droguri”

O femeie și doi dintre copiii ei au fost omorâți, marți seară, în propria casă, un apartament situat pe Calea Moșilor din Capitală. Polițiștii au deja doi suspecți, tot copii ai femei, frați gemeni.

Triplă crimă în București. Oamenii legii au împânzit zona din apropierea apartamentului situat pe Calea Moșilor, în Sectorul 2 al Capitalei, după un apel la 112. O femeie în vârstă de 74 de ani şi doi dintre copiii săi, un fiu şi o fiică de peste 40 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria casă.

Cele trei persoane au fost omorâte prin înjunghiere, spune procurorul care se ocupă de acest caz, fiind numărate până la 20 de lovituri pe corpul unei singure victime.

Principalii suspecți au fost, inițial, alți doi copii ai femeii ucise, frați gemeni de 46 de ani, însă anchetatorii au stabilit că doar unul dintre bărbați ar fi fost cel care a săvârșit cumplita crimă.

„Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar și 20 de plăgi înjunghiate. Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge, bineînțeles criminaliștii au găsit în continuare niște urme pe care le pot valorifica. Bănuiala, așa la prima vedere, ar fi că cel din locuință ar fi autorul”, a spus procurorul Alexandru Anghel, potrivit Știrile PROTV.

Abordați de reporteri, vecinii celor trei victime au spus că femeia de 74 de ani își creștea cei patru copii, unul dintre ei având probleme cu substanțele interzise.

„Creștea patru copii, unul din ei cu probleme cu droguri. Ei mergeau foarte des la biserică, ăsta mort și maică-sa. Cealaltă fată lucra. Celălalt, criminalul să-i spunem, era mai ciudat, nici nu a mai stat de mulți ani, nu mai e la noi în bloc, din ce se vorbește ar fi avut interdicție, dar maică-sa îl ascundea în casă și l-a dat afară pe celălalt care de fapt i-a descoperit”, a spus o vecină potrivit sursei menționate anterior.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni