• PRO TV
  • Blake Lively a dezvăluit motivul pentru care nu va divorța niciodată de Ryan Reynolds

Blake Lively a dezvăluit motivul pentru care nu va divorța niciodată de Ryan Reynolds

Blake Lively a dezvăluit motivul pentru care nu va divorța niciodată de Ryan Reynolds

Ryan Reynolds este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Starul în vârstă de 47 de ani este căsătorit cu superba Blake Lively de 12 ani, iar cei doi actori au împreună patru copii.

Gallery

​Se potrivesc de minune, au un umor greu de egalat, iar fanii adoră momentele în care cei doi se tachinează pe rețelele de socializare. Blake și Ryan demonstrează că „love is in the air” cu fiecare apariție, iar imaginile cu cei doi îndrăgostiți fac de fiecare dată înconjurul internetului.

Actorul se află în plină campanie de promovare a peliculei sale „Deadpool & Wolverine”, și o are pe Blake Lively la braț pe covorul roșu.

​Actrița de 36 de ani, care l-a cunoscut pe Ryan în 2010 pe platoul de filmare al filmului cu supereroi, a reacționat recent la un comentariu potrivit căruia s-au despărțit.

În dreptul unei imagini în care Blake apare sărutându-l pe Ryan pe platoul de filmare al ultimului său film de succes, un fan a afirmat că există zvonuri că cei doi „au divorțat”. Blake a răspuns rapid: „Haha, așa ar vrea ei”.

Într-un interviu exclusiv pentru The Sun, Blake a jurat că nu-l va părăsi niciodată pe soțul ei pentru că pur și simplu își iubește soacra prea mult.

Ea a declarat râzând că mama lui Ryan, Tammy, este cea care îi ține împreună.

„Îi place să controleze totul…”, a spus Blake în glumă de soacra sa. „Nu, ea este cea mai bună. Sunt atât de norocoasă. Singurul motiv pentru care sunt cu el este faptul că pot fi cu ea”, a spus actrița.

Cine este Tammy Reynold, mama starului din „Deadpool & Wolverine”

Tammy i-a sprijinit pe Ryan și pe cei trei frați mai mari ai săi de când tatăl lor, James Reynolds, a murit de boala Parkinson în octombrie 2015.

De-a lungul anilor, ea a participat la multe evenimente importante alături de fiul ei și de Blake. Ryan a dus-o recent să vadă emisiunea de chat americană „The View”, iar Tammy și Blake au stat în public.

​Blake și Ryan au o familie numeroasă formată din trei fete și un băiat: James (9 ani) Inez (7 ani), Betty (4 ani) și mezinul Olin, în vârstă de un an.

Ryan spune că secretul relației lor de lungă durată constă în faptul că ei „se încurajează cu adevărat” unul pe celălalt.

„Soțul meu îmi spune că sunt cavalerul său în armură strălucitoare, ceea ce mi se pare foarte drăguț, pentru că numai despre bărbați auzim că sunt așa”, a mai spus Blake.

Actrița a dezvăluit că au o regulă de când sunt împreună de la care nu se abat: „nu lucrăm în același timp”.

Fotografii: Getty Images

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni