• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce se întorceau din vacanță

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce se întorceau din vacanță

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce se întorceau din vacanță

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, la câteva luni de când s-au despărțit cu mare scandal. Cei doi au fost surprinși împreună, pe aeroport, când se întorceau din vacanță, la doar câteva săptămâni de când s-au acuzat de infidelitate.

Gallery

După o despărțire cu scandal, care părea să fie definitivă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cei doi au încercat să țină departe de ochii celor din jur noul început, dar au fost surprinși de paparazzii Spynews.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Reproșurile au curs pe bandă rulantă după despărțire, dar se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au putut sta departe unul de altul și, în cele din urmă, tot împreună au ajuns. Fosta asistentă de televiziune declara că afaceristul este bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și nu este de mirare faptul că au decis să își mai dea o șansă.

Citește și:

​Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși pe aeroport, în timp ce se întorceau din vacanța în care tot împreună au plecat, dar în mare secret. Fosta soție a lui Alex Bodi a postat mai multe imagini și videoclipuri din vacanță, în timp ce Gabi Bădălău a preferat să fie mai discret.

Gabi Bădălău scoate bani grei din buzunar pentru Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Gabi Bădălău a negat cum că ar întreține-o pe Bianca Drăgușanu, adăugând că nu a contribuit cu nimic la cea mai nou mașină pe care aceasta și-a cumpărat-o.

Cu toate acestea, deși Bianca Drăgușanu nu are nevoie de banii niciunui bărbat, deoarece câștigă mai mult decât suficient, în perioada în care au fost împreună, a simțit nevoia de a plăti vacanțele și mesele în oraș, considerând că este un gest pe care orice bărbat ar trebui să îl facă pentru iubita lui.

Citește și:

„Nu am făcut niciodată un calcul cât mă costă. Atunci când călătoresc, nu pun la socoteală nici avionul, nici cazarea, nici masa. Mi se pare normal pentru un bărbat, un bărbat cu educație, să aibă grijă de femeia de lângă el.

Bianca nu mă costă nimic. Nu e ceva care mă costă. Doar încerc să o surprind și sunt un bărbat căruia îi place să ofere și să fie atent cu femeile din viața mea”, a declarat Gabi Bădălău.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni