• PRO TV
  • Mama Sabrinei Voinea, decizie șocantă după ce fiica ei a fost depunctată pe nedrept la Jocurile Olimpice: „Am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta”

Mama Sabrinei Voinea, decizie șocantă după ce fiica ei a fost depunctată pe nedrept la Jocurile Olimpice: „Am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta”

Mama Sabrinei Voinea, decizie șocantă după ce fiica ei a fost depunctată pe nedrept la Jocurile Olimpice: „Am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta”

Camelia Voinea, mama și antrenoarea gimnastei Sabrina Voinea, a transmis un mesaj tranșant după scandalul de la Jocurile Olimpice 2024, desfășurate la Paris. Femeia își dorește să facă dreptate pentru copilul ei, după ce a fost depunctat pe nedrept în finala olimpică la sol.

Gallery

​Sabrina Voinea este gimnasta care a fost depunctată pe nedrept în finala olimpică de la sol de la Jocurile Olimpice desfășurate la Paris. În timpul probei, arbitrii au considerat că tânăra a depășit spațiul de concurs și au penalizat-o cu o zecime de punct, deși realitatea era cu totul alta. Din cauza acestui scor, Sabrina Voinea s-a lasat pe locul cinci, deasupra ei adjudecându-și locul Ana Maria Bărbosu, însă doar pentru un minut. 

Tânăra sportivă clasată pe locul patru a fost medaliată cu bronz, însă doar pentru câteva minute, deoarece americanca Jordan Chiles a făcut contestaţie şi ei i s-a mărit nota, de la 13,666 la 13,766, terminând așadar pe poziţia a treia și luându-i bronzul Anei Maria Bărbosu. Sabrina Voinea a făcut şi ea contestaţie pentru nota primită (13,700), dar aceasta a fost respinsă.

​Mama Sabrinei Voinea, decizie șocantă după scandalul de la Jocurile Olimpice

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei Voinea, a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare, alături de mai multe fotografii din timpul probei susținute de fiica ei. În imaginile postate se observă clar cum tânăra sportivă NU a ieșit din spațiul de concurs.

„Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta!”, a transmis mama și antrenoarea gimnastei pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni