• PRO TV
  • Horoscop zilnic 7 august 2024. Peștii încearcă să cucerească o persoană în plan sentimental, Balanțele pot fi afectate de o indiscreție

Horoscop zilnic 7 august 2024. Peștii încearcă să cucerească o persoană în plan sentimental, Balanțele pot fi afectate de o indiscreție

Horoscop zilnic 7 august 2024. Peștii încearcă să cucerească o persoană în plan sentimental, Balanțele pot fi afectate de o indiscreție

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 7 august 2024.

Berbec

Astăzi vezi dintr-o altă perspectivă o problemă mai veche din sfera sentimentală, iar dialogul va ajuta în clarificări. Cineva din trecut poate să apară în viața ta. La serviciu, vii în întâmpinarea celor care au nevoie de sprijin într-o chestiune profesională.

Taur

Posibil, astăzi, să cauți informații despre o persoană cu care vrei să flirtezi. Pentru că veștile sunt bune, s-ar putea să ai parte de evenimente plăcute în sfera sentimentală. Mercur în mișcare retrogradă ajunge lângă Venus, guvernatoarea ta, și este posibil să fii puțin nostalgic. În planul profesional, dorești să obții o înțelegere.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, se alătură lui Venus, pe sectorul casei și spațiului de locuit și este posibil să nu te poți abține și să faci niște comenzi online pentru reamenajarea spațiului de lucru sau a unui colt din casă, pe care vrei să-l ai pentru relaxare.

Rac

Astăzi se anunță o zi foarte aglomerată la birou, cu multe ședințe și pregătiri pentru începerea unor cursuri sau participarea la seminarii/workshopuri. De asemenea, o oportunitate pe care ai ratat-o lunile trecute de a învăța ceva nou, reapare.Analizezi tot ce vine spre tine și descoperi de lipsește dintr-un proiect ca să meargă așa cum ai stabilit.

Leu

Astăzi ai parte de o zi plină de optimism, chiar dacă mai apar provocări în sfera financiară și-ți dau peste cap planurile. Până la finalul zilei, lucrurile se aranjează, astfel încât apare o oportunitate și faci rost de o colaborare, care vine printr-un prieten.

Fecioară

Astăzi ești foarte comunicativ și te concentrezi pe ce ai de făcut. Chiar dacă Mercur, guvernatorul tău, este retrograd, reușești să reiei niște lucruri pe care le-ai tot amânat. Totuși, fii atent la comunicare și asigură-te că toată lumea înțelege ce transmiți!

Balanță

Astăzi este posibil să afli secrete sau să cauți răspunsuri la niște chestiuni, care te frământă din trecut. S-ar putea să ai impulsul să povestești detalii din viața privată unor persoane care nu sunt de încredere, așa că ai grijă!

Scorpion

Astăzi se activează casa prietenilor și vieții sociale și este posibil să iasă la suprafață chestiuni despre care nu știai. Și-n proiectele profesionale pot să apară evenimente neprevăzute și să cauți să lămurești niște lucruri. Atenție la tendința să abordezi relaxat lucruri importante!

Săgetător

Astăzi au loc discuții privind activitățile profesionale și recomandarea astrelor este să fii atent ce spui, pentru că este posibil să apară niște neînțelegeri dacă nu ești clar și concis. Dacă nu reușești să rezolvi un context profesional, s-ar putea să strici niște relații.

Capricorn

Astăzi inițiezi dialoguri despre calificarea într-un domeniu, participarea la cursuri sau seminarii. Ești deschis să-ți împărtășești ideile, idealurile sau credințele și filosofia de viață. Ții cu tărie la opiniile tale și aduci argumente. S-ar putea, de asemenea, să ajungi la concluzii cu privire la chestiuni din trecut.

Vărsător

Posibil astăzi să apară discuții legate de administrarea banilor, mai ales dacă e nevoie să descurci niște situații. În planul relației de cuplu, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri legate de casă și chestiunile gospodărești, de o reparație pe care o tot amâni.

Pești

În planul profesional, ajungi astăzi la niște acorduri și înțelegeri, chiar dacă mai sunt lucruri care trebuie lămurite, dar rezolvi ce este important. În planul relațiilor, un dialog ar putea să pună într-o altă lumina o persoană pe care încerci să o cucerești.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni