• PRO TV
  • Ea l-a abordat pe o aplicație de întâlniri, iar el nu auzise numele ei până atunci. Cine e soțul lui Simone Biles

Ea l-a abordat pe o aplicație de întâlniri, iar el nu auzise numele ei până atunci. Cine e soțul lui Simone Biles

Ea l-a abordat pe o aplicație de întâlniri, iar el nu auzise numele ei până atunci. Cine e soțul lui Simone Biles

Simone Biles și Jonathan Owens formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea sportului. Cei doi sunt împreună din 2021, iar povestea lor de dragoste a început online, în timpul pandemiei de coronavirus. Simone a fost cea care l-a abordat pe Jonathan Owens pe o aplicație de întâlniri, iar peste doi ani erau deja soț și soție.

Cine este Jonathan Owens, soțul lui Simone Biles

Ca și Simone Biles, Jonathan Owens este și el un sportiv profesionist. În vârstă de 29 de ani, Owens este jucător de fotbal american și s-a alăturat echipei Chicago Bears în 2024, semnând un contract pe doi ani în martie.

Jonathan Owens și Simone Biles s-au cunoscut online

În timpul carantinei cauzate de pandemia globală de COVID-19, Owens și Biles au schimbat mesaje online. Gimnasta a povestit că s-au cunoscut pe aplicația de întâlniri Raya.

„El ar spune că eu am fost cea care i-a trimis primul mesaj. L-am văzut și am zis, ‘Oh, e destul de drăguț,’ așa că i-am spus salut... și apoi am văzut că este în zona Houston, așa că am început să vorbim puțin, și apoi ne-am întâlnit o săptămână sau două mai târziu.”

Owens a dezvăluit că nu știa cine era Biles când a văzut-o pentru prima dată pe aplicație. Povestind întâmplarea într-un episod din 2023 al podcastului „Pivot,” Owens a spus: „Mi-a apărut pe aplicație și mi-am zis să văd cine e... Nu mă uitasem niciodată la gimnastică, așa că mi-a stârnit curiozitatea.”

Cine e vedeta în cuplu? Comentariile lui Owens au dus la controverse

După apariția lui Owens în podcastul "Pivot", fanii lui Biles l-au criticat pentru că nu știa cine era ea și pentru că a sugerat că el ar fi „trofeul” în relația lor. Cuplul a abordat această controversă de mai multe ori.

„Când a dat acel interviu, mi s-a părut că totul este în regulă. Apoi intru pe Twitter și toată lumea zice, ‘Divorțează de acest om, e răutăcios,’” a spus ea. „Eu sunt de părere că este cel mai drăguț. El mă adoră. Cu adevărat, nu am întâlnit niciodată un bărbat ca el,” a spus Biles.

„Mi s-a părut amuzant la început și apoi m-au rănit. Într-o noapte, am cedat și am spus ‘De ce vorbiți despre soțul meu în felul acesta? Nu-l cunoașteți, nu știți cine este, iar dacă cineva l-a cunoscut, știe că este cel mai drăguț tip și ar face orice pentru oricine’,” a mai spus Simone Biles.

A cerut-o în căsătorie în februarie 2022

La o zi după Ziua Îndrăgostiților, Biles a postat pe Instagram o serie de fotografii, surprinzând momentul în care Owens s-a pus în genunchi pentru a o cere în căsătorie.

​Sursa foto: @raetay_photography

Nunta lor a avut loc în primăvara lui 2023

Owens și Biles s-au căsătorit în aprilie 2023, într-o ceremonie intimă la tribunalul din Houston. Cuplul și-a celebrat nunta cu fotografii drăguțe pe Instagram.

Gallery

Sursa foto: Getty Images/Instagram/@raetay_photography

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni