• PRO TV
  • “Am primit amenințări cu moartea!” Simone Biles, implorată de rivala ei, MyKayla Skinner, să oprească bullyingul fanilor

“Am primit amenințări cu moartea!” Simone Biles, implorată de rivala ei, MyKayla Skinner, să oprească bullyingul fanilor

“Am primit amenințări cu moartea!” Simone Biles, implorată de rivala ei, MyKayla Skinner, să oprească bullyingul fanilor

Simone Biles este adorată de milioane de americani după ce a adus țării sale aurul olimpic și la Paris. După locul 1 cu echipa la Jocurile Olimpice, gimnasta a făcut o postare pe Instagram cu aluzie la declarațiile fostei sale colege, MyKayla Skinner, care sugera că actuala echipă de gimnastică nu este prea talentată și muncitoare.

„Lipsă de talent, leneșe și campioane olimpice”, a scris Biles pe Instagram, iar de atunci a început calvarul pentru MyKayla. Aceasta este victima bullyingului online și acum o imploră pe Biles să își calmeze fanii.

Fosta gimnastă a postat un clip pe Instagram în care explică ce a pățit după postarea lui Biles.

Simone, te rog direct și public să oprești acest lucru. Te rog să le ceri urmăritorilor tăi să înceteze. Ai fost o campioană incredibilă pentru conștientizarea sănătății mintale și mulți oameni au nevoie de ajutorul tău acum. Am fost atacată în moduri pe care sunt sigură că nu le-ai intenționat.

Skinner, în vârstă de 27 de ani, care a câștigat o medalie de argint la sărituri la Tokyo după ce Biles s-a retras din finală, ar fi blocat-o pe campioana olimpică pe rețelele de socializare după acea postare. În timpul selecțiilor olimpice din SUA din iunie, Skinner și-a împărtășit părerile vizavi de selecția echipei pentru Paris într-un videoclip pe YouTube care a fost șters ulterior.

​Sursa foto: Getty Images

„Simt că talentul și profunzimea nu mai sunt ce au fost... evident, multe dintre fete nu muncesc la fel de mult,” a spus Skinner în videoclipul din iunie.

Gallery

În postarea sa de marți pe Instagram, Skinner a spus că a devenit subiectul „hărțuirii cibernetice sau chiar mai rău,” primind inclusiv „amenințări cu moartea” direcționate către ea și familia ei, de când Biles a făcut aluzie la controversă săptămâna trecută. Skinner a spus că reapariția criticilor i-a afectat sănătatea psihică: „Vă rog, în acest moment, cer doar să se oprească pentru binele familiei mele, pentru că e destul.”
La câteva zile după comentariile sale din iunie, Skinner a postat o scuză pe rețelele de socializare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni