• PRO TV
  • Cine sunt Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ, protagoniștii serialului „Aile” – „Familia”, care va fi din 22 august pe ACASĂ

Cine sunt Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ, protagoniștii serialului „Aile” – „Familia”, care va fi din 22 august pe ACASĂ

Cine sunt Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ, protagoniștii serialului „Aile” – „Familia”, care va fi din 22 august pe ACASĂ

El este supranumit „Brad Pitt al Turciei”, iar ea este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia. Au milioane de fani în întreaga lume, iar serialul care i-a adus împreună s-a bucurat de un success răsunător în cele peste 80 de țări în care a fost difuzat.

Gallery

​Vorbim despre Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya, protagoniștii serialului „Aile” – „Familia”, ce va avea premiera pe ACASĂ în 22 august, de la ora 22:00.

„Aile” – „Familia”, un serial turcesc plin de acțiune și dramă

„Aile” (n.red „Familia”) este un serial turcesc plin de acțiune și dramă despre secrete de familie, sacrifiu și iubire interzisă.

Pentru acest serial, cei doi actori au câștigat premiul Golden Butterfly pentru cel mai bun cuplu TV al anului 2023. Chimia dintre cei doi a părut atât de autentică, încât fanii au fost convinși că relația lor există și în spatele camerelor.

În „Aile”, Serenay Sarikaya joacă rolul lui Devin Akin, o psihoterapeută rece ce nu lasă oamenii să se apropie de ea cu ușurință. Kivanç Tatlitug îl interpretează pe Aslan Soykan, un bărbat misterios, liderul temutei familii Soykan - un clan respectat cu sfințenie de către membrii săi.

Chiar dacă la prima vedere Aslan și Devin par să nu aibă nimic în comun, ceea ce îi apropie sunt traumele asemănătoare pe care familiile lor le-au cauzat. Dintr-o întâlnire accidentală, cei doi ajung să se cunoască, să se apropie iar, în scurt timp, apar și sentimente. Devin încearcă să îl ajute pe Aslan în relația cu familia lui, dar mama lui face tot ce îi stă în putință pentru a nu pierde controlul asupra fiului ei.

Cei doi se vor lupta cu familia Soykan pentru a-și putea trăi povestea de dragoste. Devin va încerca să se integreze în familia lui Aslan, dar afacerile periculoase ale acesteia îi vor testa limitele.

Kıvanç Tatlıtuğ, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia

Starul în vârstă de 40 este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, dar și unul dintre cei mai bine plătiți. A frânt inimi în seriale ca „Iubire ascunsă”, „La răscruce” „În dragoste și în război” sau „Iubire și răzbunare”.  

În adolescență, Kıvanç a fost baschetbalist de performanță, însă o accidentare l-a făcut să renunțe la acest sport. A început să cocheteze cu modellingul, iar în 2002 a fost desemnat cel mai bun model al Turciei.

Nu doar ochii de un albastru ireal și carisma l-au transformat în unul dintre cei mai iubiți actori. Kıvanç și-a etalat versatilitatea și priceperea într-o gamă largă de roluri și a fost recompensat cu o serie de premii.

Kıvanç este bărbat împlinit pe toate planurile. Din 2016, Kıvanç este căsătorit cu creatoarea de modă Başak Dizer, care este cu 7 ani mai mare decât el. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru spectaculos, la Paris, iar imaginile de la nuntă au făcut atunci înconjurul lumii. Frumoasa brunetă i-a dăruit un fiu la un după nuntă, pe nume Kurt Efe. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Chiar dacă actorul este discret cu viața privată, soția acestuia postează deseori imagini din vacanțe sau cadre adorabile tată-fiu, spre încântarea celor peste 1 milion de fani pe care îi are pe contul de Instagram.

Pe lângă actorie, Kıvanç mai are o pasiune. „Este ceva care m-a intrigat de ceva timp, în afara actoriei. Este vorba despre gătit, gastronomie și bucătărie în general”, a spus actorul care adoră să gătească și chiar a urmat cursuri de gastronomie.

Serenay Sarıkaya, succes fulminant în Turcia și peste hotare

La 32 de ani, Serenay Sarıkaya este un adevărat superstar al Turciei. Are roluri pe bandă rulantă, este nelipsită de pe coperțile revistelor celebre de modă, brandurile de lux o vor în reclame, deține un titlu de „regină a frumuseții” și este una dintre cele mai dorite femei din Turcia.

Serenay s-a născut la 1 iulie 1992 în Ankara. În adolescență s-a mutat la Istanbul, unde a absolvit secția de teatru a Liceului de Arte.

În 2010, pe când avea doar 18 ani a fost încoronată „Miss Turkey Univers”. Fanii au cunoscut-o în seriale ca „Adanalı”, „Lale Devri”, „Medcezir”.

Actrița a devenit cunoscută la nivel internațional cu rolurile din serialele „Aile” „Fi”, „Şahmaran” sau „Thank you, Next”.

Serenay are aproape 11 milioane de urmăritori pe contul de Instagram și ține prima pagină a ziarelor cu aparițiile de pe covorul roșu sau de la petrecerile mondene. Lipsită de inhibiții, Serenay nu se ferește să-și etaleze picioarele interminabile sau să poarte rochii cu decolteuri abisale.

De curând, Serenay și-a oficializat relația cu artistul Mert Demir. În trecut, actrița s-a iubit cu actorii Kerem Bursin, Pamir Pekin și Tolgahan Sayisman.

Din 22 august, de la ora 22:00, Aile – Familia va putea fi urmărită de luni până vineri pe Acasă.

​Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram @kivanctatlitug @serenayss

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni