• PRO TV
  • Mesajul postat de Bogdan Vlădău, după ce Gina Chirilă a anunțat că divorțează. Artistul a fost surprins în compania unei alte femei, cu doar câteva ore înainte: „Eșecul se ascunde...”

Mesajul postat de Bogdan Vlădău, după ce Gina Chirilă a anunțat că divorțează. Artistul a fost surprins în compania unei alte femei, cu doar câteva ore înainte: „Eșecul se ascunde...”

Mesajul postat de Bogdan Vlădău, după ce Gina Chirilă a anunțat că divorțează. Artistul a fost surprins în compania unei alte femei, cu doar câteva ore înainte: „Eșecul se ascunde...”

La începutul acestei săptămâni, Gina Chirilă a anunțat că divorțează de Bogdan Vlădău, după mai multe săptămâni în care începuseră să circule zvonuri despre separarea lor.

Gallery

După mai bine de un deceniu de relație, povestea de dragoste dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău a ajuns la final, căci modelul a anunțat că divorțează. Decizia este una definitivă, însă prioritatea lor numărul unu rămâne copilul.

Mesajul postat de Bogdan Vlădău, după ce Gina Chirilă a anunțat divorțul

Ultimele săptămâni au fost destul de dificile pentru Gina Chirilă și pentru Bogdan Vlădău, deoarece nu doar că au luat decizia de a nu mai forma un cuplu, dar au fost nevoiți să asiste inclusiv la toate zvonurile despre separare.

Fanii modelului i-au lăsat inclusiv comentarii pe rețelele de socializare, în care i-au spus atât că merită mai mult, cât și că, cel mai probabil, Bogdan Vlădău a călcat, din nou, strâmb.

Citește și:

​La scurt timp după de Gina Chirilă a anunțat că s-au despărțit, Bogdan Vlădău a repostat postarea fostei soții, adăugând, câteva minute mai târziu: „Eșecul se ascunde în fiecare succes, iar succesul în fiecare eșec”.

Gina Chirilă, felicită pentru divorțul de Bogdan Vlădău

Anunțul făcut de Gina Chirilă, în ceea ce privește separarea de Bogdan Vlădău a primit o mulțime de aprecieri, iar fanii acesteia au felicitat-o, considerând că, în acest fel, are oportunitatea de a găsi un bărbat care să se ridice la nivelul ei.

Mai mult decât atât, internauții sunt convinși că Bogdan Vlădău nu a fost fidel, mai ales că, în trecut, a recunoscut că a înșelat-o. Gina Chirilă a fost dispusă, la acea vreme, să îi mai dea o șansă, însă situația s-ar fi repetat.

Citește și:

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se desăartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelui copilului nostru”, a transmis Gina Chirilă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni