• PRO TV
  • Noi detalii despre starea de sănătate a fetiței lovite de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit pe loc

Noi detalii despre starea de sănătate a fetiței lovite de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit pe loc

Noi detalii despre starea de sănătate a fetiței lovite de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit pe loc

Doi tineri de 17, respectiv 19 ani, au provocat un accident tragic chiar lângă parcul Pantelimon din București. Un băiețel de 9 ani a murit pe loc, iar sora sa, de 7 ani, a fost mutilată și are un picior amputat.

Un accident teribil a avut loc săptămâna trecută în București. Un minor în vârstă de doar 17 ani a lovit cu mașina doi copii - o fetiță în vârstă de 7 ani și un băiețel de 9 ani. Cei doi se aflau pe trotinete în momentul impactului și se întorceau de la plimbare, alături de mama lor. 

Impactul a fost atât de puternic încât băiețelul a murit pe loc, iar fetița a ajuns în stare gravă la spital, fiindu-i amputat unul dintre picioare. Alături de șoferul inconștient se afla, la momentul respectiv, prietenul său de 19 ani care l-a lăsat să conducă, chiar dacă știa că nu are permis.

Tânărul care s-a urcat la volan și a provocat tragedia a fost arestat preventiv, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea unui autoturism fără permis.

Fetița care a fost mutilată și are un picior amputat a ieșit marți de la Terapie Intensivă și a fost internată într-un alt salon pentru a se reface, potrivit Stirile PROTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni