• PRO TV
  • Ce mesaje sfâșietoare au apărut pe rețelele de socializare, după ce Alin și Alexandra au murit în accidentul de pe „Drumul Morții” E85. Cei doi tineri se căsătoriseră civil în urmă cu două luni

Ce mesaje sfâșietoare au apărut pe rețelele de socializare, după ce Alin și Alexandra au murit în accidentul de pe „Drumul Morții” E85. Cei doi tineri se căsătoriseră civil în urmă cu două luni

Ce mesaje sfâșietoare au apărut pe rețelele de socializare, după ce Alin și Alexandra au murit în accidentul de pe „Drumul Morții” E85. Cei doi tineri se căsătoriseră civil în urmă cu două luni

Alin și Alexandra, doi tineri care își uniseră destinele în urmă cu doar două luni, au murit într-un accident tragic desfășurat pe „Drumul Morții” E85.

O tragedie îngrozitoare a avut loc pe „Drumul Morții” E85, la ieșirea din Buzău spre Ploiești, pe DN, acolo unde doi tineri proaspăt căsătoriți au murit într-un accident devastator. Cei doi, Alin și Alexandra, se căsătoriseră civil în luna iunie a acestui an și se pregăteau pentru petrecerea de nuntă. 

 „O coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 de ani și 36 de ani și câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a transmis IPJ Buzău.

În urma impactului, Alin a murit pe loc, iar Alexandra a ajuns în stare gravă la spital. La câteva ore distanță, tânăra a pierdut lupta cu viața. 

​Ce mesaje au apărut pe rețelele de socializare după ce Alin și Alexandra au murit

Vestea că Alin și Alexandra s-au stins din viață a șocat o comunitate întreagă! Prietenii și rudele celor doi tineri proaspăt căsătoriți au postat zeci de mesaje de regret pe rețelele de socializare:

„Dumnezeu să te ierte, Alin și să te primească alături de El. Odihnă veșnica ție și lui Alexandra Trifan! Nu vă vom uita niciodată!”

„V-ati iubit enorm de mult și Dzeu v-a vrut împreună si dincolo!! Doi copii minunati cum greu găsești în timpurile noastre!!! Încă speram sa fie doar un vis urat... Drum lin către cer, minunatilor!!!”

„Încă sunt în stare de șoc…” „Drum lin către îngeri ! Dumnezeu să-i ierte. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate!” „Condoleanțe și multă, multă putere! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” „Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să îi obișnuiască in pace!! Păcat de tinerețea lor... sărmani părinți,ce durere!!” „Dumnezeu să îi odihnească în pace! Ferească Dumnezeu de așa necaz pe toată lumea!!!” „Dumnezeu sã îi odihneascã în pace Condoliante familiei îndurerate si Dumnezeu sã le ajute sã treabã peste durerea asta mare...”, sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.

Foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni