• PRO TV
  • Tzancă Uraganu le-a închis gura răutăcioșilor. Manelistul s-a lăudat cu teancurile de bani făcute în doar câteva ore: „Amărâților”

Tzancă Uraganu le-a închis gura răutăcioșilor. Manelistul s-a lăudat cu teancurile de bani făcute în doar câteva ore: „Amărâților”

Tzancă Uraganu le-a închis gura răutăcioșilor. Manelistul s-a lăudat cu teancurile de bani făcute în doar câteva ore: „Amărâților”

Tzancă Uraganu face banii la fel de repede pe cât îi cheltuie. Celebrul manelist s-a lăudat, recent, cu banii pe care i-a făcut într-o singură seară. Nici lui Bogdan de la Ploiești nu i-a venit să creadă când a văzut teancul.

Gallery

Într-o singură noapte, Tzancă Uraganu a avut de onorat patru evenimente, iar banii pe care i-a făcut sunt greu de numărat. Manelistul nu a vrut să lase încasările în buzunar și s-a lăudat cu ce a produs, transmițându-le un mesaj celor care nu au același noroc.

Tzancă Uraganu s-a lăudat cu banii făcuți în doar câteva ore

Meseria de artist este una extrem de bănoasă și nu este de mirare că, în ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au început să cânte. Onorariile pe care le cer pentru doar câteva ore sunt de ordinul miilor și chiar al zecilor de mii de euro, la care se adună și banii pe care îi primesc pentru dedicații.

Tzancă Uraganu a demonstrat, de curând, din nou, că este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Întors de la cele patru evenimente la care a cântat, acesta s-a lăudat cu banii pe care i-a făcut. Totuși, a ținut să precizeze că a ajuns acasă la ora șapte dimineața și că munca pe care o depune nu este chiar atât de ușoară.

Citește și:

„Când supărați regele vă primiți răspunsuri. Uitați, așa, într-o seară! E tot ce s-a întâmplat aseară. Amărâților. Fraierilor”, a spus Tzancă Uraganu, în mediul online, în timp ce le arăta tuturor câți euro a câștigat.

Ce tarif are Tzancă Uraganu pentru doar patru ore

În urmă cu doar câteva luni, Tzancă Uraganu a anunțat care este tariful pe care îl percepe pentru patru ore de cântat. Acesta cântă la nunți și la botezuri, iar suma cerută nu este deloc mică.

Citește și:

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a spus Tzancă Uraganu, deranjat de criticile pe care le primește în legătură cu tariful perceput.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni