• PRO TV
  • Dovada că Sabrina Voinea a fost furată la Jocurile Olimpice de la Paris: "Imaginea prezentată este din alt concurs"

Dovada că Sabrina Voinea a fost furată la Jocurile Olimpice de la Paris: "Imaginea prezentată este din alt concurs"

Dovada că Sabrina Voinea a fost furată la Jocurile Olimpice de la Paris: "Imaginea prezentată este din alt concurs"

Frustrare maximă pentru gimnastele noastre la Jocurile Olimpice de la Paris. Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu au fost dezavantajate de arbitri în finala de la sol.

Imediat după aceste incidente, Nadia Comăneci a mers personal la arbitrii pentru a cere explicații. Fosta gimnastă a fost informată că acestea au observat în imagini cum Sabrina Voinea a călcat în afara covorului.

După ce a revizuit întreg exercițiul și înregistrarea video, Nadia Comăneci a postat pe Twitter: „Eu nu văd călcâiul atingând pământul... Voi vedeți?”.

Sabrina Voinea, acuzații grave

De asemenea, gimnasta Sabrina Voinea a declarat că arbitrele i-au prezentat o fotografie falsă, susținând că nu a ieșit din covor și că imaginea ar proveni de la un alt concurs.

„Eu nu am ieșit absolut deloc din covor. Imaginea pe care au prezentat-o dumnealor este din alt concurs. Am analizat foarte, foarte bine acest sol. Eu simt foarte bine ceea ce fac la aparate, știu atunci când greșesc, dar de această dată am făcut cel mai bun sol al meu. Am fost mai bine decât la Europene sau la Mondiale. Poza pe care au prezentat-o nu este de acum (...) Mama mea se ocupă, se zbate foarte mult pentru a rezolva această situație”, a spus Sabrina Voinea, cu lacrimi în ochi.

Mama Sabrinei a anunțat că fiica ei va renunța la gimnastică

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei, a anunțat că după acest incident fiica ei nu va mai face gimnastică de performanță. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, Camelia Voinea a prezentat și capturi video pentru a demonstra că fiica sa nu a ieșit din spațiul de concurs în finala olimpică de la sol, motiv pentru care a fost penalizată cu o zecime de punct.

„Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut. Atât am putut suporta!”, a scris Camelia Voinea pe Facebook.

Reamintim că în finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris, contestația gimnastei Sabrina Voinea nu a fost acceptată, iar nota ei nu a fost modificată. De asemenea, Ana Bărbosu a pierdut medalia de bronz în urma unei contestații.

„Această rutină uimitoare de podea trebuie revizuită... trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor noștri pentru a fi tari și corecți”, a scris Nadia Comăneci pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Getty

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni