• PRO TV
  • Doliul în lumea filmului! Un celebru actor din „Mary Poppins" a murit

Doliul în lumea filmului! Un celebru actor din „Mary Poppins" a murit

Doliul în lumea filmului! Un celebru actor din „Mary Poppins" a murit

A murit Bobby Banas, cunoscut pentru rolul din „Mary Poppins". Vestea dureroasă a fost dată chiar de fiul actorului.

Gallery

Actorul în vârstă de 90 de ani s-a stins din viață într-un azil din Encino, Los Angeles.

A murit actorul Bobby Banas

Celebrul actor se afla la azil și s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiu său, care a scris un mesaj emoționant pe contul de Instagram al tatălui său, precum și o fotografie cu actorul din tinerețe.

„Astăzi a fost ziua în care @Bobby_Banas a ales să treacă în lumina infinită a Cerurilor. Un fiu, frate, tată, bunic și o adevărată legendă a scenei și a ecranului. Ai jucat cu cei mai buni dintre ei. Ai atins și ai învățat atât de mulți oameni, ai dat din talentul și generozitatea ta cu un râs și un simț al umorului inegalabil. Mulțumesc că ai fost cel mai bun tată pe care un copil și l-ar putea dori. Te voi iubi totdeauna. Zboară Joyboy… Știu că petrecerea de sus va fi uimitoare!”, a transmis fiul său în dreptul imaginii în care tatăl său dansa.

Robert Banas sau Bobby, cum era alintat, s-a născut pe data de 22 septembrie 1933, în New York. Încă de când era adolescent și-a descoperit pasiunea pentru dans, motiv pentru care a început să ia și lecții, fiind partenerul de dans al vedetei -copil Natalie Wood la „Michael Panaieff Childrens Balet Company'. Apoi, a continuat la Hollywood High School, Hollywood Professional School, precum și în numeroase alte producții muzicale.

Pe marele ecran, și-a făcut debutul pe ecran în pelicula din 1952 cu rolul din 'Has Anybody Seen My Gal?', în care a dansat charleston. De asemenea, în 1956, a dansat în filmele 'Carousel', 'Rock Around Clock and Dont Knock the Rock', potrivit capital.ro.

Alte apariții notabile pe ecran includ 'Damn Yankees', 'How the West Was Won', Lil Abner, 'The Girl Most Likely', 'Babes in Toyland', 'Girl Happy', a dansat în' Bye Bye Birdie', 'The Unsinkable Molly Brown' și fost unul dintre protagoniștii din 'Mary Poppins', a făcut coregrafia și a dansat în „The Nitty Gritty' din 'The Judy Garland Show,' dans care a devenit viral pe YouTube.

În ultimii ani devenise coregraf și profesor de dans, lucrând la producțiile 'Frank Sinatra: A Man and His Music Part II„, 'The Jonathan Winters Show', 'The Virginian, Barnaby Jones', 'The Bad News Bears', 'Mork & Mindy' și „Teen Witch'.

Sursă foto: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni