• PRO TV
  • Jennifer Lopez, ”furioasă și umilită” după despărțirea de Ben Affleck. În ce relații este acum cu ”iubirea vieții ei”

Jennifer Lopez, ”furioasă și umilită” după despărțirea de Ben Affleck. În ce relații este acum cu ”iubirea vieții ei”

Jennifer Lopez, ”furioasă și umilită” după despărțirea de Ben Affleck. În ce relații este acum cu ”iubirea vieții ei”

Înainte de divorțul iminent, se spune că Jennifer Lopez se simte „furioasă și umilită” de despărțirea de soțul ei, Ben Affleck.

Gallery

Cântăreața de 55 de ani s-a despărțit de câteva luni bune de actorul de 51 de ani și, conform surselor Daily Mail, actele de divorț ar fi deja finalizate, doar că nu au fost depuse.
Surse din apropierea cuplului au dezvăluit pentru Page Six că Ben s-a oferit să întârzie cererea divorțului pentru a o proteja pe Jennifer, cu care nu mai vorbește de ceva vreme.

”Se simte umilită pentru că a declarat în multe rânduri că el este iubirea vieții ei. S-au căsătorit abia acum doi ani. Trebuie să fie un record, în condițiile în care nu mai sunt chiar copii”.

”Sunt cinci copii implicație în această situație. Ea știa că familiile lor se vor amesteca. Nu a acceptat încă faptul că totul s-a sfârșit”.

Jennifer are doi gemeni de 16 ani, Max și Emma, din căsnicia anterioară cu Marc Anthony, în timp ce Ben are cu Jennifer Garner trei fete: Violet (18 ani), Fin (17 ani), Samuel (12 ani).
În ultimele luni, cei doi au fost fotografiați fără verighetă, iar acum, după ce tentativele de împăcare au eșuat, urmează să divorțeze.
TMZ a scris că atât Jennifer cât și Ben refuză să vorbească față în față sau la telefon.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni