• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare cu sicriul în care Nicu Covaci își doarme somnul de veci! Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara

Imagini sfâșietoare cu sicriul în care Nicu Covaci își doarme somnul de veci! Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara

Imagini sfâșietoare cu sicriul în care Nicu Covaci își doarme somnul de veci! Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicu Covaci a fost depus la Filarmonica din Timișoara, acolo unde cei care l-au cunoscut pot merge să îi aducă un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc joi, tot la Timișoara.

Gallery

​Nicu Covaci a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, acesta făcând senzație ani de zile alături de trupa Phoenix. Din păcate, în urmă cu câțiva ani liderul formației a fost diagnosticat cu cancer cerebral, iar în data de 2 august 2024 s-a stins din viață, la vârsta de 77 de ani.

Astăzi, 6 august 2024, trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara, acolo unde fanii și prietenii săi pot veni pentru a-i aduce un ultim omagiu. Sicriul în care va fi înmormântat liderul trupei Pheonix este alb, are gravat pe el o pasăre Pheonix și inscripționate patru versuri din celebra melodie „Invocație”.

„Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaște, curățit prin jar, / Din cenușa-i proprie și din propriu-i scrum, / Astăzi ca și mâine, pururi și acum” – sunt versurile din melodia Invocație, de pe albumul Cantafabule.

Lângă sicriu se află două chitare ale liderului formaţiei Phoenix, dar şi mai multe fotografii din concertele susţinute de Nicu Covaci, conform News.ro.

Pe rețelele de socializare deja s-au viralizat imagini cu sicriul în care Nicu Covaci își doarme somnul cel de veci.

Amintim că înmormântarea lui Nicu Covaci va avea loc joi, 7 august 2024, în Timișoara.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni