• PRO TV
  • Recunoști bunicuța simpatică din această imagine? E singura persoană din lume care a obținut Tripla Coroană a Actoriei atât în America, cât și în Marea Britanie

Recunoști bunicuța simpatică din această imagine? E singura persoană din lume care a obținut Tripla Coroană a Actoriei atât în America, cât și în Marea Britanie

Recunoști bunicuța simpatică din această imagine? E singura persoană din lume care a obținut Tripla Coroană a Actoriei atât în America, cât și în Marea Britanie

A câștigat un Oscar și un Bafta pentru interpretarea Elisabetei a II-a în aclamatul film „The Queen” din 2006. Acum, Helen Mirren pare să se inspire din stilul regretatei regine pentru cel mai recent rol al său în pelicula „The Thursday Murder Club”.

Legendara actriță care a împlinit 79 de ani la sfârșitul lunii iulie îi dă viață lui Elizabeth Best, fost spion și unul dintre cele patru personaje centrale ale dramei. Pelicula „The Thursday Murder Club” este o adaptare a romanului best-seller al lui Richard Osman.

Helen Mirren este de nerecunoscut în imaginile surprinse de paparazzi pe platourile de filmare. (Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița a fost fotografiată în timp ce purta o eșarfă verde pe post de batic și o pereche de ochelari supradimenționați, asemănători cu cei pe care i-a purtat în „The Queen” acum 18 ani.

„The Thursday Murder Club” este regizat Chris Colombus, iar din distribuție mai fac parte Celia Imrie, Ben Kingsley, Naomi Ackie și Pierce Brosnan, scrie Daily Mail.

CITEȘTE ȘI:

​Filmările au început în această vară, iar imaginile cu Helen Mirren au fost surprinse în Hertfordshire, sud-estul Angliei.

Actrița filma alături de Celia Imrie, actriță cunoscută pentru rolul din „Calendar Girls”. Povestea din „The Thursday Murder Club” se concentrează în jurul unui grup de prieteni care rezolvă crime pentru distracție la azilul lor de bătrâni, doar pentru a se trezi cu un caz real în mâinile lor.

​Romanul de debut al lui Richard Osman, bazat pe comunitatea de pensionari Coopers Chase din satul fictiv Fairhaven, Kent, a fost lansat în 2020, iar de atunci autorul a mai scris trei cărți din aceeași serie.

​Deși are 79 de ani, Helen Mirren nu renunță la actorie. Ea este singura persoană din lume care a primit Tripla Coroană a Actoriei (trofee renumite pentru rolurile de pe scenă, marele ecran și TV) atât în America (premiile Oscar, Emmy, Tony), cât și în Marea Britanie (premiile BAFTA Film, BAFTA Television și Laurence Olivier). 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni