• PRO TV
  • Cătălina Grama și Paul Ipate au celebrat un an de la cununia grandioasă care a avut loc în Italia: „Pentru ca știu ca tu...”

Cătălina Grama și Paul Ipate au celebrat un an de la cununia grandioasă care a avut loc în Italia: „Pentru ca știu ca tu...”

Cătălina Grama și Paul Ipate au celebrat un an de la cununia grandioasă care a avut loc în Italia: „Pentru ca știu ca tu...”

Cătălina Grama, Jojo, și Paul Ipate au sărbătorit un an de când au devenit soț și soție. Imagini de senzație de la ceremonia din Italia.

Gallery

Jojo și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an în cadrul unei ceremonii de vis în Italia. Au împreună o fetiță, pe nume Zora, iar celebra actriță mai are un băiat, pe nume Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama, mesaj emoționant pentru Paul Ipate, la un an de la cununie

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil pe 5 august 2023, într-un cadru de poveste în Italia. Câteva săptămâni mai târziu, pe 21 august, cei doi au făcut nunta în România, eveniment la care actrița a schimbat cinci rochii.

„Ce frumos este când îți sărbătorești iubirea! Ne-am unit spiritual, ieri, alături de familie și prieteni într-un cadru de poveste. A fost mai mult decât ne-am imaginat! Ne-am ales ca tematică, pentru că suntem actori, „Visul unei nopți de vară”, piesa lui Shakespeare. Daniel Nora a făcut întreg conceptul să devină realitate și a construit cu Purple Flowers o pădure magică în locația aleasă. Am purtat două rochii alese împreună cu stilista mea, Eli Adam, de la La Mode Toujours, create de tot de Cristina State cea care mi-a creat și rochiile pentru cununia civilă, iar Paul a purtat un costum semnat de Adina Buzatu. Le mulțumim tuturor că au participat la visul nostru din această vară și ne simțim binecuvântați că ne-am unit și spiritual”, a spus Cătălina Grama, pentru PRO TV, în urmă cu un an.

Actrița nu a lăsat ca aniversarea de un an a ceremoniei din Italia să treacă nesărbătorită, astfel a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dezvăluind noi imagini de la evenimentul grandios.

„Un an de la cea mai frumoasă și plină de bucurie zi. Ziua noastră. Când am zis „Si” în loc de „Da.”
Zece ani de când sărim toate gardurile împreună și un an de la cununia noastră de vis. Te iubesc @paulipate pentru că știu că tu o să-mi întinzi mereu mâna să sar peste orice gard, oricât de înalt ar fi!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni