• PRO TV
  • Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au împăcat! Cei doi maneliști s-au întâlnit la un eveniment și au cântat împreună: „Îl iubesc”

Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au împăcat! Cei doi maneliști s-au întâlnit la un eveniment și au cântat împreună: „Îl iubesc”

Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au împăcat! Cei doi maneliști s-au întâlnit la un eveniment și au cântat împreună: „Îl iubesc”

Florin Salam și Tzancă Uraganu au decis să îngroape securea războiului după ce în urmă cu câteva zile au fost implicați într-un scandal de proporții. Cei doi maneliști s-au împăcat, iar acum sunt din nou de nedespărțit.

Gallery

​Florin Salam și Tzancă Uraganu au fost implicați într-un scandal de proporții după ce au dezvăluit în spațiul public că s-au certat. Conflictul a început după ce Tzancă ar fi fost deranjat de atitudinea pe care colegul său de breaslă a avut-o în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Florin Salam a refuzat să îl ia în mașină pe unul dintre membrii formației de teamă că ar putea fi otrăvit. Mai mult decât atât, tot în acea perioadă, Florin Salam s-a ridicat de la masa maneliștilor tot din aceleași considerente.

„Tu trebuia de la Baia Mare să te duci la Oradea, unde aveam amândoi a treia zi cântare, ca a doua zi erai liber. Și te-ai dus la Oradea. Eu trebuia să mă întorc la Fetești. (...) Ionuț și ăștia ai mei care te-au ținut așa și te-au respectat. Tu ai început să vorbești și să spui că tu nu îl iei în mașină pe ăla că îți aruncă otravă prin mașină. Păi tu de cine spui treaba asta? De ăștia? După aia spuneai mâine, poimâine că eu i-am pus. Tu la nivelul ăsta ai ajuns cu mine? (...) Astea sunt filmele pe care ți le-ai făcut tu. Nu ți-a aruncat nimeni niciodată nici cu otravă, nici cu ce spui tu (...) Pe mine m-au deranjat gesturile pe care le-ai făcut înainte de botez. Te-ai așezat la altă masă. Tu erai cu mine acolo în turneu. Te așezi la altă masă? Ți s-a părut că arunc ceva pe tine eu? Sau ce să înțeleg? Că tu ai astea în cap. (...) Ți s-a părut că și eu arunc ceva pe tine? Prafuri de alea sau otravă (...) Așa zice, că i-am pus eu (n.r. pe cei din formație) să arunce de alea pe tine”, a mărturisit Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Acum, la mai bine de o săptămână de la conflict, se pare că cei doi maneliști s-au împăcat. Aceștia au fost prezenți împreună la un eveniment, acolo unde au cântat, au întreținut atmosfera petrecerii și au făcut dedicații. 

În plus, Florin Salam a postat pe Instagram o imagine din acea seară și a scris în dreptul ei: „Împăcarea anului”.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Gallery

Cum a reacționat Florin Salam după ce Tzancă Uraganu a dezvăluit că s-au certat

La o zi distanță de când Tzancă Uraganu spunea că nu mai vrea să mai audă de Florin Salam, „Regele manelelor” a postat un videoclip în care a confirmat scandalul, însă a menționat că nu îi poartă pică colegului său de breaslă:

„Are dreptate și dacă nu avea dreptate, la cât îl iubesc eu, deși la greșeala pe care a făcut-o sau din cauza unei situații spui: „Cum să îl iubești că n-ai fost acolo?”. Îl iubesc, punct. Lăsăm timpul, timpul vindecă. Orice ar fi, îl iubesc. Așa simte inima mea să spună (...) îl iubesc (...) Are și el dreptatea lui, durerea lui ca frăție, poate să spună orice, dar are dreptate și înțeleg”, spunea Florin Salam, în urmă cu o săptămână, pe Facebook.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni