• PRO TV
  • Motivul pentru care Serena Williams n-a fost primită într-un restaurant de lux din Paris: „Din păcate ...”

Motivul pentru care Serena Williams n-a fost primită într-un restaurant de lux din Paris: „Din păcate ...”

Motivul pentru care Serena Williams n-a fost primită într-un restaurant de lux din Paris: „Din păcate ...”

Prezentă ca spectator la Jocurile Olimpice din Paris, Serena Williams a vrut zilele trecute să mănânce la un restaurant francez de lux.

Din păcate pentru marea campioană, angajații restaurantului nu au recunoscut-o și, pentru că nu avea rezervare, au poftit-o la bar să aștepte până se va elibera o masă. Doar că Serena Williams a fost deranjată de acest lucru și s-a plâns pe Twitter că erau mese goale, dar că nu au vrut să o servească pe ea.

„Da, Peninsula Paris. N-am fost lăsată să mănânc pe terasa unui restaurant gol, cu locuri frumoase, alături de copiii mei. Întotdeauna o premieră”, a spus fosta sportivă în mediul online.

„Când a venit, erau doar două mese disponibile și fuseseră rezervate de clienți ai hotelului. Colegul meu nu a recunoscut-o și se simte groaznic, dar i-a spus ceea ce i-ar fi spus oricărui alt client. Și anume să aștepte jos, în bar, până când se va elibera o masă. Nu a fost absolut nimic personal”, a fost reacția unui angajat, care a spus pentru Variety că Serena Williams și-a făcut apariția la restaurant alături de o altă femeie și de un cărucior și nu a fost recunoscută.

După ce întregul caz s-a viralizat în toată lumea, reprezentanții restaurantului și-au cerut scuze public.

„Stimată doamnă Williams, vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai profunde pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în seara aceasta. Din păcate, locația noastră de pe acoperiș era într-adevăr plină, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc, care era rezervat în totalitate”, a fost mesajul reprezentanților restaurantului de lux din Paris.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni