• PRO TV
  • Emily Burghelea, schimbare radicală de look după accidentul grav din Mauritius: „Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări”

Emily Burghelea, schimbare radicală de look după accidentul grav din Mauritius: „Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări”

Emily Burghelea, schimbare radicală de look după accidentul grav din Mauritius: „Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări”

Emily Burghelea și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu o nouă schimbare de look. Vedeta a trecut prin mai multe operații și se află în proces de recuperare după accidentul grav în care a fost implicată în urmă cu o lună în Mauritius.

Gallery

Emily Burghelea și nașa ei se aflau într-un taxi, în drum spre aeroport, când șoferul autovehiculului în care se aflau a intrat în plin într-un TIR. Cele două au scăpat cu viață ca prin minune, însă rănile cu care au rămas sunt foarte grave.

În urma accidentului, Emily a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce analizele au arătat că are multiple fracturi în partea stângă a feței.

Acum, vedeta se bucură de timpul petrecut alături de fetițele sale și își ține la curent urmăritorii cu procesul de recuperare.

Recent, Emily a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram în care le-a arătat fanilor noul ei look. După ce cicatricile de la cap au început să se estompeze, Emily s-a tuns mai scurt, și-a făcut breton și și-a schimbat nuanța părului. (Vezi cum arată acum Emily în GALERIA FOTO de mai sus)

Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări, mereu se spune că tot răul este spre bine iar eu acum păsesc încrezătoare spre o nouă etapă. New me”, a scris creatoarea de conținut în dreptul fotografiei care a adunat numeroase aprecieri. Emily s-a fotografiat în parc alături de cele două fetițe și de cel mai nou membru al familiei. Este vorba despre un cățel pe care ea și soțul ei, Andrei, l-au adoptat recent.

Wooow, ador! Zici că ai 18-20 de ani! Îți stă foarte bine!”, „Ești superbă, îți stă perfect și ești incredibil de curajoasă și puternică”, „Arăți ca o adolescentă!”, „Sigur ai trecut de 18 ani? Că din poza asta nu pare!”, „Ești o adevărată MOTIVAȚIE ! Felicitări ție și sotului care te susține și îți arată iubirea în fiecare zi!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni