• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe vila de la Snagov. Impresara îi aduce acuzații grave fostului soț, după ce a rămas fără loc de muncă: „Rușine mondială”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe vila de la Snagov. Impresara îi aduce acuzații grave fostului soț, după ce a rămas fără loc de muncă: „Rușine mondială”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe vila de la Snagov. Impresara îi aduce acuzații grave fostului soț, după ce a rămas fără loc de muncă: „Rușine mondială”

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție tranșantă la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce le-a fost pusă poprire pe vila de la Snagov. Femeia de afaceri și-a ieșit din minți, deoarece are de suferit din cauza greșelilor fostului soț.

Gallery

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina, căci problemele financiare pe care antrenorul le are de rezolvat se răsfrâng și asupra fostei soții și a copiilor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe vila de la Snagov

Contractul pe care Laurențiu Reghecampf îl avea cu Al Tai a ajuns la final, după ce a fost dat afară de saudiți. Deși este liber de contract, fostul soț al Anamariei Prodan nu se poate angaja până în momentul în care nu va plăti datoriile pe care le are față de Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru, patronal clubului sportiv, l-a executat silit pe Laurențiu Reghecampf, din cauza datoriei neachitate pe care o are, motiv pentru care, a fost pusă poprire pe o parte din vila de la Snagov.

Citește și:

​După aflarea veștii, Anamaria Prodan și-a ieșit din minți, considerând că, din nou, prin prisma comportamentului de care a dat dovadă, Laurențiu Reghecampf a demonstrat că nu este un bărbat capabil, dar și că nu a știut să folosească tot ajutorul pe care ea i l-a acordat în perioada în care au format un cuplu.

Anamaria Prodan tuna și fulgeră la adresa fostului soț

Anamaria Prodan nu a putut trece peste ceea ce s-a întâmplat din cauza datoriilor acestuia și susține că inclusiv partea pe care a fost pusă poprirea trebuia să ajungă în posesia copiilor, ca moștenire.

Mai mult decât atât, impresara susține că, fără ajutorul ei, Laurențiu Reghecampf nu ar fi ajuns pe cele mai înalte culmi, însă, de când s-au despărțit, a decăzut atât de mult, încât nu îl mai recunoaște.

Citește și:

„Să-i fie rușine lui Reghecampf! Așa bărbat .. așa om … așa tată … în ce situație a ajuns …. Ferească Dumnezeu. Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună opriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. Și mă uit cu stupoare cum presa îl ridică în slăvi pe acest om .. poate va înțelege toată România cu cine avem de a face. Nu a putut în viața lui să-și păstreze nici o familie pe care a avut-o.

Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot începând de la soții și copii… prieteni părinți .. tot ce se putea .. astăzi fără loc de muncă, în lumea fotbalului ras de toți, în fața copiilor zero barat în fața mea nulitate. Dar Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău! Ne este rușine de rușinea lui. Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum,  dator la fiecare om pe care îl cunosc.

Dat în judecată de mai toată lumea pentru recureperarea datoriilor. Rușine mondială! A încercat să mintă prin podcasturi, a încercat să facă scenarii și să miorlăie și să mă defăimeze  peste tot și pe la toți,  asta arată clar caracterul mizerabil, a găsit câțiva aliați prin presă care se fac de râs alături de el .. acesta este adevărul despre un om care nu a știut să respecte familia, copiii și meseria! Un om care pentru plăcerile personale cumplite și-a batjocorit copiii, soția, familia! De fapt, și a bătut joc de el, de viața lui, de meseria lui”, a declarat Anamaria Prodan, conform Click.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni