• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio și iubita lui, Vittoria Ceretti, fotografiați împreună pe un iaht în Italia. Cum s-au distrat în vacanță cei doi îndrăgostiți

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Vittoria Ceretti, fotografiați împreună pe un iaht în Italia. Cum s-au distrat în vacanță cei doi îndrăgostiți

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Vittoria Ceretti, fotografiați împreună pe un iaht în Italia. Cum s-au distrat în vacanță cei doi îndrăgostiți

Sunt împreună de aproximativ un an, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lor. Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti nu se mai ascund de ochii curioșilor și arată că relația lor este cât se poate de serioasă. Recent au fost surprinși în Italia, la bordul unui iaht, bucurându-se de vacanță.

Gallery

​Are 26 de ani, peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram, a apărut de 23 de ori pe coperta Vogue și pare să-l fi cumințit pe cel mai râvnit burlac Leonardo DiCaprio. Vobim despre Vittoria Ceretti, o italiancă superbă despre care presa străină scrie că se iubește cu starul din „Titanic” din vara lui 2023. La început, cei doi încercau să se ascundă de fotografi și erau văzuți foarte rar împreună. Ei au fost văzuți împreună pentru prima dată în august 2023, în California, în timp ce savurau frappe și înghețată. 

Recent, cei doi au fost fotografiați împreună pe un iaht, în Italia. Pe 1 august, ei au fost surprinși în timp făceau o baie în largul mării, în apropiere de coasta Sardiniei. 

Vittoria a putut fi văzută într-un bikini maro, din două piese, coborând treptele iahtului, în timp ce protagonistul din „Inception” , în vârstă de 49 de ani, o urma. Purta un slip de baie verde închis și un lanț de argint la gât.

Amicul apropiat al lui Dicaprio, Tobey Maguire, a fost de asemenea văzut în Sardinia, împreună cu modelul Babette Strijbos. Cei doi au fost fotografiați când se îmbrățișau și se sărutau în timp ce faceau o baie la plajă. 

După vacanța din Italia, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au fost surprinși în Santa Monica, la restaurantul Giorgio Baldi. La ieșirea din locație, Leo și-a tras șapca pe ochi și a intrat repede în mașină, pe scaunul din urmă. Iubita lui, Vittoria, nu a ezitat să conducă mașina.

View this post on Instagram

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Sursă foto: Getty Images, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni