• PRO TV
  • Fiul Nadiei Comăneci și iubita sa, apariție de senzație la Paris! Dylan Conner și Scarlette au atras toate privirile

Fiul Nadiei Comăneci și iubita sa, apariție de senzație la Paris! Dylan Conner și Scarlette au atras toate privirile

Fiul Nadiei Comăneci și iubita sa, apariție de senzație la Paris! Dylan Conner și Scarlette au atras toate privirile

Dylan Conner, în vârstă de 18 ani, a venit alături de părinții săi, dar și de iubită, la Paris, pentru Jocurile Olimpice. Iată cum arată Scarlette, partenera fiului „Zeiței de la Montreal”

Gallery

​Nadia Comăneci, soțul său Bart Conner, fiul lor, Dylan Conner, dar și iubita acestuia, Scarlette, au fost prezenți la Jocurile Olimpice 2024 din Paris. Fiul celebrei gimnaste trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra de 18 ani, lucru pe care l-a confirmat în trecut și Nadia Comăneci.

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a spus „Zeița de la Montreal” în cadrul unui interviu pentru prosport.

Dylan Conner a terminat liceul în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, în luna mai, iar la absolvire a fost însoțit de partenera sa. Despre Scarlette se știe că practică softballul, un sport derivat din baseball și foarte cunoscut în America.

„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el”, a spus Nadia Comăneci despre fiul ei.

Sursa foto: Instagram, Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni