• PRO TV
  • Nici măcar nu-și mai vorbesc! Cât de tare s-a degradat relația dintre J Lo și Ben Affleck

Nici măcar nu-și mai vorbesc! Cât de tare s-a degradat relația dintre J Lo și Ben Affleck

Nici măcar nu-și mai vorbesc! Cât de tare s-a degradat relația dintre J Lo și Ben Affleck

Deși fanii sperau într-o împăcare miraculoasă între Jennifer Lopez și Ben Affleck, în ciuda zvonurilor legate de divorț, se pare că nu mai este nicio șansă. Potrivit Daily Mail, relația dintre cei doi s-a degradat atât de tare încât nici măcar nu își mai vorbesc și trăiesc vieți total separate.

Acum, în sfârșit, și Jennifer Lopez a fost văzută fără verighetă, semn că nu mai e loc de reconciliere. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit chiar că actele de divorț au fost semnate deja în urmă cu o lună, însă aceștia așteaptă momentul potrivit pentru a face anunțul.

Ben Affleck, transformare radicală după despărțirea de J Lo

​Sursa foto: Profimedia

Ben Affleck și-a schimbat look-ul radical după despărțirea de J Lo, alimentând speculațiile că trece prin criza vârstei de mijloc. Actorul pare un personaj din Top Gun, cu noua lui tunsoare, ochelari de soare, jachetă de piele și blugi mulați.

Ben a cheltuit suma impresionantă de 20,5 milioane de dolari pe o nouă vilă "de burlac" în Pacific Palisades, pe 24 iulie – chiar în ziua în care soția sa și-a sărbătorit ziua de naștere. Prietenii lui J Lo au spus că achiziția a înfuriat-o și a simțit-o ca pe "o lovitură în inimă."

Tot pe 24 iulie, cântăreața a finalizat vânzarea penthouse-ului ei cu patru dormitoare din New York pentru 23 de milioane de dolari, a raportat People.

„Au finalizat actele de divorț acum o lună, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le face publice”, a susținut o sursă apropiată cuplului. „În acel moment, vor da o declarație comună în care vor spune că au încă sentimente unul pentru celălalt și că au luptat să facă lucrurile să meargă, dar nu au reușit. Sincer, în final, nu au reușit să ajungă la un compromis”, a afirmat o altă sursă.

Ben și Jennifer au fost văzuți împreună ultima oară pe 30 martie. De atunci, și-au petrecut vara separat - Jennifer în mare parte pe coasta de est, în timp ce Ben a rămas acasă în Los Angeles.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni