• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu fiica lui Tom Cruise. Paparazzii au surprins-o pe Suri în timp ce plângea în hohote pe străzile din New York

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Tom Cruise. Paparazzii au surprins-o pe Suri în timp ce plângea în hohote pe străzile din New York

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Tom Cruise. Paparazzii au surprins-o pe Suri în timp ce plângea în hohote pe străzile din New York

Paparazzii au surprins recent câteva cadre tulburătoare care o au în prim-plan pe Suri, fiica de 18 ani a lui Katie Holmes din căsnicia cu Tom Cruise.

Gallery

​Adolescenta a fost fotografiată în timp ce se plimbă prin cartierul Brooklyn din New York. La un moment, Suri a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea la telefon. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Fiica lui Katie Holmes nu s-a putut opri din plâns nici când a a văzut că este fotografiată. La un moment dat și-a pus mâna în cap, a început să gesticuleze și părea tulburată total de ceea ce auzea de la interlocutorul ei. Lacrimile au continuat și după ce tânăra a închis telefonul. La un moment dat, tânăra de 18 ani s-a așezat pe o bordură ca să se liniștească.

Suri s-a născut în California, dar locuiește de mai mulți ani la New York alături de mama ei. Fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise a fost crescută în ultimii 12 ani exclusiv de mama ei și este de notorietate că starul din „Misiune Imposibilă” a rupt orice legătură cu cele două după divorț.

Separarea celor doi actori a avut loc în iunie 2012, iar lui Katie i s-a acordat custodia lui Suri. Din păcate, Suri nu și-a mai văzut tatăl de mulți ani și asta din cauza convingerilor pe care acesta din urmă le are și a faptului că Biserica Scientologică îi impune o serie de reguli foarte stricte. De altfel, convingerile sale religioase au fost și motivul care a dus la separarea de Nicole Kidman, dar și de Katie Holmes.

În iunie, Suri a absolvit liceul și din toamnă va merge la facultate! Suri va studia moda la Carnegie Mellon în Pittsburgh, Pennsylvania, potrivit Hola!

​Într-un interviu acordat în luna iunie publicației Sunday Times, Katie Holmes a lăudat-o pe Suri pentru că are „propriul ei simț al stilului”. Cu toate acestea, vedeta a glumit că fiica ei se strecoară uneori în garderoba ei pentru inspirație.

„Uneori, elementele de bază dispar cu siguranță. Dar este în regulă”, a spus Holmes, menționând că a „păstrat câteva lucruri ici și colo” pentru a i le oferi adolescentei.

Fotografii: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni