• PRO TV
  • Momentul în care Alin și Alexandra au murit a fost înregistrat! Imagini absolut sfâșietoare, surprinse de o cameră de bord: „Dumnezeu v-a vrut împreună și dincolo”

Momentul în care Alin și Alexandra au murit a fost înregistrat! Imagini absolut sfâșietoare, surprinse de o cameră de bord: „Dumnezeu v-a vrut împreună și dincolo”

Momentul în care Alin și Alexandra au murit a fost înregistrat! Imagini absolut sfâșietoare, surprinse de o cameră de bord: „Dumnezeu v-a vrut împreună și dincolo”

Alin și Alexandra, doi tineri proaspăt căsătoriți, și-au pierdut viața pe „Drumul Morții”, la ieșirea din Ploiești spre Buzău. Cei doi se căsătoriseră civil în urmă cu doar două luni și urmau să ajungă și în fața altarului în viitorul apropiat.

O tragedie fără margini a avut loc pe „Drumul Morții” E85, la ieșirea din Buzău spre Ploiești, pe DN, acolo unde doi tineri proaspăt căsătoriți au murit într-un accident tragic. Alin (27 de ani) și Alexandra (24 de ani) se căsătoriseră civil în urmă cu două luni, iar în viitorul apropiat aveau plănuită petrecerea de nuntă.

Mașina în care cei doi se aflau a intrat pe contrasens și s-a izbit cu putere într-o autoutilară. Potrivit primelor informații transmise de IPJ Buzău, tinerii ar fi pătruns pe direcția opusă de mers pentru a evita impactului cu un al treilea autovehicul, ce se angajase într-o depășire riscantă. 

 „O coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 de ani și 36 de ani și câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a transmis IPJ Buzău.

Imediat după accident, cei doi tineri au fost transportați de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. 

Momentul în care cei doi au murit a fost surprins pe camerele de supraveghere montate pe bordul mașinii și distribuite ulterior pe TikTok, dar doar sub formă de fotografii.

​Foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni