• PRO TV
  • Vlăduța Lupău îl serbează pe micuțul Iair. Fiul acesteia a împlinit doi ani, iar artista i-a pregătit un cadou de mii de euro: „Sufletul meu și dragostea mea”

Vlăduța Lupău îl serbează pe micuțul Iair. Fiul acesteia a împlinit doi ani, iar artista i-a pregătit un cadou de mii de euro: „Sufletul meu și dragostea mea”

Vlăduța Lupău îl serbează pe micuțul Iair. Fiul acesteia a împlinit doi ani, iar artista i-a pregătit un cadou de mii de euro: „Sufletul meu și dragostea mea”

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, deoarece Iair, fiul ei, a împlinit doi ani. Soția lui Adi Rus s-a pregătit nu doar cu un cadou de excepție, ci și cu un mesaj emoționant, pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Gallery

Astăzi, 6 august, este zi de mare sărbătoare pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus. Fiul artistei a împlinit doi ani, iar cei doi părinți trăiesc această zi cu mare emoție, fiind un copil dorit, pentru care a fost nevoie de multe sacrificii.

Vlăduța Lupău își sărbătorește fiul cel mare

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au dorit foarte mult să își întemeieze o familie, însă problemele de sănătate ale acesteia au reprezentat un adevărat impediment din acest punct de vedere. În cele din urmă, după o intervenție chirurgicală și două sarcini pierdute, artista l-a adus pe lume pe Iair.

Citește și:

​Astăzi, solista de muzică de petrecere și soțul ei îl serbează pe Iair, ziua în care a venit pe lume fiind una dintre cele mai frumoase din viața lor. Artista a început pregătirile pentru ziua de naștere a acestuia de mai bine de o săptămână și urmează, pe lângă cadou, și o petrecere de zile mari.

Cadou de mii de euro pentru Iair cu ocazia zilei sale de naștere

Cum ziua de naștere nu poate să treacă oricum, Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au asigurat că micuțul va primi cadoul pe care și-l dorește, motiv pentru care, au început să îl pregătească de ceva timp.

Iair a vrut o piscină, iar artista și soțul ei au bătut din palme și i-au îndeplinit dorința, în doar câteva zile. Cu toate acestea, pentru a face ca visul să devină realitate, au scos din buzunar câteva mii de euro, dar nimic nu se compară cu fericirea pe care Iair o va simți când va vedea că dorința i-a devenit realitate.

Citește și:

„La mulți ani, sufletul meu și dragostea mea. Te iubesc cum n-am iubit pe nimeni! ❤️ Au trecut 2 ani… și deja vrei tot mai puțin în brațe, deja începi să ai figuri și deja începi să spui la orice «Iair singur». Cu greu te las să faci tot ce vrei singur, deși știu ca asta e normalitatea și firescul și cu greu o să pot să accept ca anii trec, tu crești și da… vei fi independent si nu vei mai fi doar al meu și doar în brațele mele, ca în acești ani. Orice ar fi… nu vei fi singur, eu voi fi mereu «acolo», pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi, mami. ♥️”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni