• PRO TV
  • Suma fabuloasă pe care o primește Snoop Dogg ca să promoveze Jocurile Olimpice: „Merită fiecare bănuț”

Suma fabuloasă pe care o primește Snoop Dogg ca să promoveze Jocurile Olimpice: „Merită fiecare bănuț”

Suma fabuloasă pe care o primește Snoop Dogg ca să promoveze Jocurile Olimpice: „Merită fiecare bănuț”

Dacă ai urmărit Jocurile Olimpice de vară de la Paris, mai mult ca sigur l-ai văzut la diverse evenimente sportive și pe Snoop Dogg. Imaginile cu rapperul purtând torța olimpică, încurajând echipa de gimnastică sau echipat la concursul de echitație s-au viralizat rapid. Toate aceste apariții ale lui Snoop sunt plătite regește de NBC, pentru promovarea Jocurilor Olimpice.

În calitate de „corespondent special” al NBC care acoperă Jocurile Olimpice, Snoop Dogg a încercat să se descurce la scrimă, a înotat cu Michael Phelps și a avut un moment de dans alături de gimnastele Simone Biles și Jordan Chiles. Rapperul, în vârstă de 52 de ani, nu face asta doar pentru distracție, ci și pentru bani – aparent acesta ar fi plătit cu 500.000 $ pe zi, potrivit unei postări pe X (fost Twitter).

Gallery

„Am stat lângă un executiv de la NBC la cină, iar el a spus că Snoop primește 500.000 de dolari pe zi, plus cheltuieli, pentru a fi aici și a promova Jocurile Olimpice. De la Gin and Juice la câteva milioane pentru a fi o celebritate la Jocurile Olimpice – în ce lume trăim”, a scris pe rețelele de socializare investitorul american Henry McNamara.

Dacă facem calculele – incluzând cele 17 zile complete ale Jocurilor Olimpice – câștigurile sale ar putea depăși 8,5 milioane de dolari.

NBC nu a confirmat suma, însă nu pare ceva ieșit din comun pentru un nume ca Snoop Dogg.

În ciuda sumei șocante, mulți fani consideră că cecul presupus al lui Snoop Dogg este bine meritat, având în vedere momentele memorabile pe care le-a oferit de-a lungul acestor jocuri.

„Merită fiecare bănuț”, a scris un fan pe X, în timp ce un alt utilizator a răspuns la postarea lui McNamara: „Merită! Snoop Dogg face senzație la @Jocurile Olimpice!” O a treia persoană a intervenit: „Valorează de două ori acea sumă. Snoop este America.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni