• PRO TV
  • Horoscop zilnic 6 august 2024. Gemenii primesc o veste care îi face fericiți, Scorpionii au parte de surprize în plan sentimental

Horoscop zilnic 6 august 2024. Gemenii primesc o veste care îi face fericiți, Scorpionii au parte de surprize în plan sentimental

Horoscop zilnic 6 august 2024. Gemenii primesc o veste care îi face fericiți, Scorpionii au parte de surprize în plan sentimental

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 6 august 2024.

Berbec

O discuție inițiată astăzi cu partenerul sau cu o persoană cu care flirtezi ar putea să-ți afecteze dispoziția și randamentul muncii. În partea a doua a zilei, identifici de unde a venit neînțelegerea. Dacă ești singur, apar oportunități în planul amoros.

Taur

Pregătește-te, astăzi, de evenimente supriză în planul sentimental, care pot fi declanșate de reacțiile sau acțiunile tale! În partea a doua a zilei, ești încrezător că poți obține rezultate bune într-un proiect profesional.

Gemeni

Posibil astăzi să realizezi că ai așteptări prea mari în raport cu cineva din familie și să simți dezamăgire, pentru că nu ți se răspunde cu aceeași implicare când ai nevoie. În partea a doua a zilei, primești o veste bună, care te face fericit.

Rac

Astăzi discuți despre partea financiară, dacă te pregătești de vacanță sau să ieși în afara orașului cu un grup de prieteni. S-ar putea să te ocupi de organizare, mai ales că nu este prima oară și toți cei implicați au fost mereu mulțumiți de alegerile tale.

Leu

Recomandarea zilei de astăzi este să nu faci împrumuturi sau să te lansezi în proiecte, care-ți aduc mai multă muncă decât bani. Cea mai bună soluție este să aștepți să investești, pentru că rolul lui Mercur retrograd din casa banilor este să te organizezi mai bine și să analizezi înainte să iei decizii.

Fecioară

Astăzi este posibil să-ți începi ziua cu un conflict între dorințele și nevoile tale și ce ar trebui să faci să nu mai suferi, pentru că ai traversat o perioadă în care dezamăgirile s-au ținut lanț. Totuși, recomandarea astrelor este să eviți să acționezi după instinct. Lasă timpul să rezolve ce e de rezolvat!

Balanță

Posibil, astăzi, să nu ai randamentul pe care ți l-ai dorit sau cu care ți-ai obișnuit colegii. Este nevoie să iei mai multe pauze, să analizezi diverse chestiuni care te frământă. Dacă ai nevoie de o zi liberă, nu ezita și solicită-le șefilor!

Scorpion

Astăzi te implici în viața prietenilor: oferi sfaturi, dai recomandări și obții informații utile. S-ar putea să ai parte și de surprize la serviciu sau în sfera sentimentală. Dacă urmează să pleci în vacanță, te ocupi de ultimele detalii înainte de plecare.

Săgetător

Posibil, astăzi, să apară unele conflicte de idei și viziuni diferite în raport cu partenerul. Discuțiile care au loc au rolul să scoată la suprafață niște nemulțumiri mai vechi, pe care este nevoie să I le împărtășești partenerului, dacă vrei să funcționeze relația.

Capricorn

Astăzi este posibil să intri în conflicte cu cineva de la serviciu din cauza unor sarcini pe care unii dintre colegi nu le îndeplinesc așa cum ar trebui și este afectat un flux mai mare de sarcini. Apar blocaje și mergi pe fir să identifici cine nu-și face treaba, pentru a atrage atenția.

Vărsător

Ai grijă astăzi la cheltuieli și cum administrezi banii, pentru că este posibil să faci niște investiții de care nu ai neapărat nevoie! Dacă ai niște nemulțumiri în planul relational, dialogul cu cineva apropiat ar putea să-ți dea multe motive să te simți încurajat și încrezător că lucrurile se vor aranja așa cum îți dorești.

Pești

Posibil, astăzi, să apară conflicte cu partenerul din cauza unor chestiuni care țin de casă, imobil, părinți, organizarea unei întâlniri cu familia. Evită să iei decizii când ești iritat, deoarece poți greși! Ziua se mai relaxează în partea a doua a zilei, când te întâlnești cu cineva cu care ai pasiuni în comun și discutați despre ele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni