• PRO TV
  • Cum se simte Laura Cosoi, la aproximativ o săptămână de când a născut a patra oară. Artista le-a prezentat-o tuturor pe cea mai nouă membră a familiei: „De parcă am fi la primul copil”

Cum se simte Laura Cosoi, la aproximativ o săptămână de când a născut a patra oară. Artista le-a prezentat-o tuturor pe cea mai nouă membră a familiei: „De parcă am fi la primul copil”

Cum se simte Laura Cosoi, la aproximativ o săptămână de când a născut a patra oară. Artista le-a prezentat-o tuturor pe cea mai nouă membră a familiei: „De parcă am fi la primul copil”

În urmă cu o săptămână, Laura Cosoi a născut a patra oară. Artista și soțul ei au făcut cunoștință cu cea de-a patra fetiță a cuplului, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.

Gallery

Laura Cosoi și soțul ei și-au îndeplinit cel mai mare vis, și anume, acela de a avea o familie numeroasă. Actrița a fost externată după doar câteva zile de când a născut și, recent, le-a povestit celor care o urmăresc cum decurge acomodarea.

Laura Cosoi a petrecut câteva zile alături de Aida

După ce a născut, Laura Cosoi a simțit că are nevoie de câteva zile pe care să le petreacă alături de soțul ei și de mezina familiei, pentru ca relația dintre ei trei să fie din ce în ce mai puternică.

Prin urmare, preț de câteva zile, au petrecut clipe magice împreună, încărcându-și bateriile pentru ceea ce avea să urmeze la revenirea alături de celelalte trei fetițe pe care le au împreună.

Citește și:

„Suntem acasa de cateva zile bune. Ne adaptam. Fetele nu s-au intors inca. Am preferat sa petrecem cateva zile in trei. Si a fost o alegere inteleapta. Apucam sa ne odihnim, sa ne imbratisam, sa fim cu si pentru Aida cu totul. Eu alaptez, ma recuperez, dorm la pranz, nu trebuie sa strang, sa spal vasele, ci trebuie doar sa fiu cu ea. Si, pe langa intimitatea care s-a creat intre noi, de parca am fi la primul copil?, pot sa imi fac programul cum doresc, pot sta ore in sir cu Aida in brate fara sa ma simt vinovata, pot sa o mangai si sa ma minunez, pot ma uit la fotografii cu fetele din tabara”, a scris Laura Cosoi, pe contul său de Instagram.

Laura Cosoi s-a lăsat copleșită de emoții

Pe cât de frumoase sunt momentele pe care le petrece alături de cea de-a patra fiică, pe atât de greu îi este Laurei Cosoi să se împartă între toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. Diferența mică de vârstă dintre copii o solicită foarte tare, emoțiile sunt multe și diverse, motiv pentru care, zilele petrecute alături de Aida o ajută să se reechilibreze.

Citește și:

„Dar cel mai important este ca pot fi asa cum simt, pot sa plang fara sa ma ascund, fara sa explic, fara sa ma simt vulnerabila. De fericire, de nostalgie, de drag, de DOR… Cat de curand vom fi in formula completa si intalnirea fetelor cu Aida va fi coplesitoare. Le-am pregatit si o multime de surprize…Va fi o noua etapa in viata noastra, va fi un nou inceput in formula de 6, casa va fi plina de viata, de rasete, de chipuri fericite si glascioare cristaline! Si de-abia astept sa le cuprind pe toate in inima mea si sa le pastrez acolo pentru totdeauna! ???? Va asteapta mami acasa, puisori de stea !”, a mai scris Luara Cosoi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni