• PRO TV
  • Halit Ergenç a primit un rol la care mulți nu s-ar fi așteptat. În ce film va juca celebrul actor turc

Halit Ergenç a primit un rol la care mulți nu s-ar fi așteptat. În ce film va juca celebrul actor turc

Halit Ergenç a primit un rol la care mulți nu s-ar fi așteptat. În ce film va juca celebrul actor turc

Halit Ergenç este unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci, care a cunoscut celebritatea și în afara țării sale. Telespectatorii români l-au putut vedea în rolul lui Onur Aksal („1001 de nopți”) și în cel al Sultanului Süleyman („Suleyman Magnificul”). Mulți sunt nerăbdători să afle care este următorul său proiect.

Gallery

​Halit Ergenç (54 de ani) și soția sa, Bergüzar Korel (41 de ani) s-au mutat la Londra, pentru a-și crește copiii într-un mediu mai liniștit, departe de fotografii care erau mereu pe urmele lor. Cu toate acestea, cariera lor nu a avut deloc de suferit.

Ergenç nu duce lipsă de oferte. El a acceptat să joace într-un film romantic - „Intoxicated by Love” (2024), dar și într-un film bazat pe fapte reale - „Lefter”. Acest din urmă proiect îl va aduce în atenția publicului pe celebrul fotbalist de origine greacă al echipei Fenerbahçe, Lefter Küçükandonyadis, poreclit „Ordinaryus”. Filmările încep săptămâna aceasta. Halit Ergenç a acceptat să facă parte din distribuția filmului. El îi va da viață personajului Christofis Küçükandonyadis, tatăl lui Lefter. Filmul va fi lansat pe o platformă de streaming. 

Halit Ergenç, un tătic exemplar și un soț iubitor

​Dincolo de platourile de filmare, Halit Ergenç este un familist convins. El încearcă să petreacă mai mult timp cu familia sa. Împreună cu Bergüzar, se ocupă foarte mult de educația celor  trei copii: băieții Ali (14 ani) și Han (4 ani) și fiica Leyla (3 ani). După ce îi duce pe băieți la antrenamentele de jodo, se plimbă cu micuța Layla prin parc. 


Poți vedea toate episoadele din „Suleyman Magnificul” pe VOYO.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ halitergencresmi

Citește și: 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni