• PRO TV
  • „Atât de multă dragoste într-o singură imagine!”. Ce a postat soția lui Novak Djokovic la scurt timp după ce sârbul a obținut o victorie legendară și aurul la Jocurile Olimpice de la Paris

„Atât de multă dragoste într-o singură imagine!”. Ce a postat soția lui Novak Djokovic la scurt timp după ce sârbul a obținut o victorie legendară și aurul la Jocurile Olimpice de la Paris

„Atât de multă dragoste într-o singură imagine!”. Ce a postat soția lui Novak Djokovic la scurt timp după ce sârbul a obținut o victorie legendară și aurul la Jocurile Olimpice de la Paris

Novak Djokovic a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris și și-a trecut în palmares singurul titlu care îi lipsea. Sârbul a obținut o victorie legendară împotriva spaniolului Carlos Alcaraz și a câștigat medalia de aur la Paris.

Gallery

La 37 de ani, Novak Djokovic a devenit campion olimpic în finala de la Paris, scor 7-6 (3) 7-6 (2). Este pentru prima dată când sârbul câștigă aurul olimpic, astfel că la finalul partidei o arenă întreagă l-a văzut pe legendarul tenismen izbucnind în lacrimi.

Novak s-a așezat în genunchi pe zgură, a ridicat mâinile către cer și a mulțumit divinității. Apoi, cel poreclit „Nole” a mers în tribune să-și îmbrățișeze soția, prietenii și pe cei din staff-ul său.

La scurt timp după victoria lui Novak Djokovic, soția sa a postat o imagine de colecție pe contul de Instagram.

Campionul olimpic apare alături de Jelena și cei doi copii: Stefan și Tara. Fiul său ține la gât medalia câștigată de tatăl său la Paris.

„Băiatul de aur al Serbiei”, a scris Jelena în dreptul imaginii care a adunat zeci de mii de like-uri instant. (Vezi fotografia în GALERIA FOTO de mai sus)

 „Atât de multă dragoste într-o singură imagine!”, „Pentru că în spatele unui bărbat puternic se află întotdeauna o femeie incredibilă!”, „Ai o familie superbă!”, „Sunteți atât de frumoși! Îți mulțumim pentru tot și pentru faptul că-l susții de fiecare dată!”, „Cel mai tare tenismen din istorie”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Jelenei.

Novak și Jelena au o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film. Sârbul și partenera sa de viață formează un cuplu încă din liceu. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar fiul lor Stefan s-a născut în octombrie 2014. Trei ani mai târziu a venit pe lume și Tara.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni