• PRO TV
  • Regele Charles, decizie fără precedent. Ce se întâmplă cu proprietățile sale de la Viscri

Regele Charles, decizie fără precedent. Ce se întâmplă cu proprietățile sale de la Viscri

Regele Charles, decizie fără precedent. Ce se întâmplă cu proprietățile sale de la Viscri

Regele Charles al III-lea nu va mai ajunge în acest an la reședința sa de vară din Viscri, ca urmare a problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Gallery

​Este pentru prima dată după mulți ani când suveranul britanic nu își vizitează domeniul din județul Brașov. Chiar și anul trecut, după încoronare, Regele a reușit să viziteze Viscri.

Localnicii au fost dezamăgiți că anul acesta nu vor mai avea ocazia să-l vadă Regele Charles pe străzile satului și și-au exprimat îngrijorarea pentru starea de sănătate a Majestății Sale și a familiei regale britanice.

„Cred că toți sunt preocupați de sănătatea Regelui,” a spus un locuitor din Viscri, adăugând: „Ne rugăm pentru Regele Charles și pentru prințesa Kate să fie sănătoși și să se poată bucura din nou de frumusețea acestor locuri.”

Primarul din Viscri, Mircea Pălășan, a declarat că își face griji pentru starea de sănătate a regelui și a asigurat că proprietatea va fi bine întreținută cât timp va fi necesar.

„Din păcate, vara aceasta, Regele Charles nu va veni la Viscri din cauza problemelor de sănătate. Nu avem informații exacte despre starea lui actuală, dar noi, cei din comunitate, îi dorim multă sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine. El a fost ultima dată aici anul trecut, în 2023,” a declarat Mircea Pălășan, primarul din Viscri, pentru playtech.ro.

Regele Charles deține 10 proprietăți în România, cumpărate prin Fundația „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează. Printre acestea se numără Conacul Apafi din Mălâncrav, o locuință în Viscri, patru case în Valea Zălanului și alte patru în Breb.

Cea mai cunoscută proprietate a sa este cea din Viscri, care a contribuit semnificativ la dezvoltarea turismului agroturistic în zonă, atrăgând vizitatori din toată Europa.

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni