• PRO TV
  • Ipostaza rară în care Smiley s-a fotografiat cu fetița lui. Artistul, la Vocea României alături de Josephine

Ipostaza rară în care Smiley s-a fotografiat cu fetița lui. Artistul, la Vocea României alături de Josephine

Ipostaza rară în care Smiley s-a fotografiat cu fetița lui. Artistul, la Vocea României alături de Josephine

Ajuns la 41 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la finalul lunii iulie, Smiley se poate declara, fără doar și poate, un bărbat fericit.

Celebrul artist, ale cărui melodii sunt mereu în topurile muzicale, are alături de el o soție superbă, pe Gina Pistol, care din acest an prezintă MasterChef, la PRO TV, iar împreună au o fetiță care le aduce numai bucurii, Josephine Ana.

Născută în urmă cu aproximativ trei ani, mai exact pe 09 martie 2021, Josephine Ana Maria a apărut pe internet în mai multe fotografii postate de părinții ei celebri, însă de această dată ipostaza în care a fost văzută este una rară.

Gallery

​Prezentator la Românii au Talent și antrenor la Vocea României, Smiley a decis să o ia alături de el pe micuța Josephine pe platourile de filmare. Și cum filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României sunt în toi, artistul le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare o fotografie cu fetița lui.

În imagine, Smiley o ține pe Josephine în brațe, iar micuța, care este cu spatele către aparatul de fotografiat, are niște căști de protecție foarte mari pe urechi, pentru a fi ferită de zgomotele puternice.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni