• PRO TV
  • Maria Constantin și-a înșelat fostul iubit cu actualul soț. Robert Stoica i-a furat mințile artistei în timp ce ea se afla într-o altă relație: „M-am îndrăgostit”

Maria Constantin și-a înșelat fostul iubit cu actualul soț. Robert Stoica i-a furat mințile artistei în timp ce ea se afla într-o altă relație: „M-am îndrăgostit”

Maria Constantin și-a înșelat fostul iubit cu actualul soț. Robert Stoica i-a furat mințile artistei în timp ce ea se afla într-o altă relație: „M-am îndrăgostit”

Maria Constantin a recunoscut, recent, că l-a înșelat pe fostul ei iubit, Dacian Varga, cu nimeni altul decât actualul ei soț, Robert Stoica. Declarațiile spumoase au fost făcute în cadrul unui podcast la care a fost invitată recent.

Gallery

Maria Constantin a trecut prin două divorțuri neplăcute, dar nu și-a pierdut speranța, iar așteptarea i-a fost răsplătită în momentul în care l-a cunoscut pe Robert Stoica, actualul ei soț, care i-a și fost amant pentru o perioadă.

Maria Constantin și-a înșelat fostul iubit cu Robert Stoica

După ultimul divorț prin care a trecut, Maria Constantin a început, după o perioadă în care a preferat să rămână singură, o relație cu fotbalistul Dacian Varga. La un moment dat, însă, artista l-a înșelat cu Robert Stoica, fără nicio remușcare.

După ce călcase strâmb, Maria Constantin și-a asumat decizia luată, a mărturisit totul în fața lui Dacian Varga și a continuat relația cu Robert Stoica, ajungând, în cele din urmă, în fața altarului.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Maria Constantin a precizat că nu a fost doar o decizie de moment, ci relația pe care o avea cu Robert Stoica era una sinceră și serioasă, deoarece erau implicate sentimente din partea amândurora.

„Am mai avut o relație cu un fotbalist și eram atât de fericită, încât m-am îndrăgostit de Robert. Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră, i-am spus (n.r. fostului iubit)”, a povestit solista de muzică de petrecere.

Maria Constantin a fost înșelată în propria locuință

Înainte ca ea să fie cea care a călcat strâmb, Maria Constantin a fost înșelata de Marcel Toader, chiar în casa în care locuiau împreună. Artista a mărturisit că a închis ochii în ceea ce privește infidelitatea repetată a fostului ei partener, dar i-a pus acestuia o condiție, pentru ca relația să poată să continue.

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, au fost foarte multe infidelități. Până la urmă, le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă. De aici s-a produs această răceală între noi.

La un moment dat, au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei. Eu mă gândeam că, fiind sportiv, nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum.

Citește și:

I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă. Asta a fost condiția mea. Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a precizat Maria Constantin, în cadrul aceluiași podcast.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni