• PRO TV
  • În ce stare se află acum Zac Efron după ce s-a accidentat în vacanța din Ibiza. Actorul a publicat o fotografie imediat după ce a ieșit din spital

În ce stare se află acum Zac Efron după ce s-a accidentat în vacanța din Ibiza. Actorul a publicat o fotografie imediat după ce a ieșit din spital

În ce stare se află acum Zac Efron după ce s-a accidentat în vacanța din Ibiza. Actorul a publicat o fotografie imediat după ce a ieșit din spital

Actorul Zac Efron a suferit un accident într-o piscină, în timpul vacanței sale în Ibiza, Spania. Totul s-a petrecut în data de 2 august, la o vilă pe care a închiriat-o starul de la Hollywood.

Gallery

​Protagonistul filmului „A Family Affair” și-a îngrijorat fanii după ce a fost anunțată internarea sa într-un spital din Spania. Reprezentantul său a spus că actorul de 36 de ani a fost dus la urgență după un „mic incident de înot”, scrie hola.com. O sursă a declarat ulterior pentru TMZ că două persoane care lucrau la vilă l-au găsit pe Efron în piscină și l-au scos afară.

Actorul s-a accidentat vinerea trecută, 2 august, în timp ce se afla într-o vilă situată în Ibiza. Deocamdată nu se cunosc detalii despre rănile suferite. Cert este că Efron a fost externat și se simte bine. El le-a mulțumit fanilor pentru toate urările de sănătate și a postat o fotografie.

Starul din „High School Musical” arată că este într-o formă fizică de invidiat și că și-a reluat antrenamentele. 

​Zac Efron, despre accidentul din 2022 care i-a lăsat urme pe față

Efron a vorbit anterior și despre sănătatea sa fizică, dezvăluind că în 2022 modificările formei maxilarului său – care au devenit virale pe rețelele de socializare la acea vreme – au fost de fapt rezultatul unei răni . Într-un interviu pentru Men's Health , el a explicat că schimbarea feței lui s-a datorat unui accident.

Potrivit lui Efron, și-a spart maxilarul când a alunecat în timp ce alerga prin casa lui în șosete. Căderea, care l-a făcut ca acesta să-și zdrobească bărbia de colțul de granit al unei fântâni, l-a doborât. El a spus pentru presă că atunci când s-a trezit, „osul bărbiei îi atârna pur și simplu”.

Ca urmare a rănii, Efron a spus  că a lucrat cu un specialist și a făcut kinetoterapie, ca să-și refacă mușchii din interiorul maxilarului și al feței. 

Sursă foto: Instagram/ Zac Efron 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni