• PRO TV
  • Rebecca, fosta lui Pascu, și-a făcut iubit! Este un alt băiat de bani gata, care îi face toate poftele. A cheltuit 3.500 de lei într-un sigur magazin

Rebecca, fosta lui Pascu, și-a făcut iubit! Este un alt băiat de bani gata, care îi face toate poftele. A cheltuit 3.500 de lei într-un sigur magazin

Rebecca, fosta lui Pascu, și-a făcut iubit! Este un alt băiat de bani gata, care îi face toate poftele. A cheltuit 3.500 de lei într-un sigur magazin

Rebecca Lăzărescu, lovește din nou. După ce și-a pus silicoane, fosta lui Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, a ieșit în lume cu noul iubit, care este putred de bogat.

Gallery

În timp ce Vlad Pascu se află după gratii de aproximativ un an, fosta iubită, alături de care apărea în videoclipurile de pe TikTok, s-a reorientat. Rebecca Lăzărescu, cea care spunea că este „oxicomană” și apărea în stare de ebrietate pe internet alături de Vlad Pascu, și-a făcut iubit putred de bogat.

Fosta lui Pascu se iubește cu un tânără putred de bogat, care îi face toate plăcerile

Viața merge cum nu se poate mai bine pentru Rebecca. Tânăra l-a dat uitării pe Vlad Pascu și s-a reorientat către un alt băiat de bani gata. Băiatul are 19 ani și provine dintr-o familie înstărită și care îi face toate poftele Rebeccăi, potrivit cancan.ro.

Potrivit sursei citate, tânărul care a cucerit-o pe fosta lui Pascu se numește Ștefan. Cei doi au fost surprinși prin mall. După ce au mâncat la un restaurant, Rebecca și iubitul ei au dat o tură prin magazine. De acolo, șatena și-a ales mai multe haine și accesorii pe care iubitul ei i le-a plătit. Numai într-unul dintre magazine, Ștefan ar fi scos din buzunar 2.500 de lei pentru o rochie și 1000 de lei pentru o pereche de încălțări. VEZI FOTO CU CEI DOI ÎN GALERIA DE MAI SUS

Se pare că Rebecca s-ar fi mutat cu actualul iubit în apartamentul său din Pipera. Datorită lui, Rebecca se gândește serios să renunțe la „cariera” în videochat.

Cine este iubitul Rebeccăi

Ștefan, noul iubit al Rebeccăi, ar fi nimeni altul decât fiul antreprenorului Alexandru Bușe, patronul unei firme de mobilă. În plus, părinții lui Ștefan au și alte afaceri care le rotunjesc conturile anual. Spre exemplu, numai firma de mobilă a avut anul trecut o cifră de afaceri de 326.000 de euro, iar profitul 85.000, în creștere față de anul precedent când cifra de afaceri a fost de doar 250.000 de euro. Așadar, o creștere de 100.000 de euro într-un an doar de la o firmă.

Sursa citată a mai precizat că părinții lui Vlad Pascu s-ar cunoaște cu familia Bușe. În trecut, ar fi ieșit deseori la mese împreună, iar imediat după incident, sursele au dezvăluit pentru sursa citată că Miruna Pascu ar apelat la ajutorul familiei lui Ștefan.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni