• PRO TV
  • Larisa Popa își aniversează ziua de naștere. Fosta manageră a lui Pescobar a petrecut în stil mare, chiar pe litoral: „Welcome 27”

Larisa Popa își aniversează ziua de naștere. Fosta manageră a lui Pescobar a petrecut în stil mare, chiar pe litoral: „Welcome 27”

Larisa Popa își aniversează ziua de naștere. Fosta manageră a lui Pescobar a petrecut în stil mare, chiar pe litoral: „Welcome 27”

Larisa Popa este în centrul atenției astăzi, 5 august, deoarece este ziua ei. Fosta angajată a lui Pescobar a împlinit 27 de ani, iar petrecerea a început cu câteva ore înainte de miezul nopții, la mare, destinația ei preferată.

Gallery

Larisa Popa a împlinit 27 de ani și a petrecut pe litoral, alături de cei mai apropiați prieteni. Distracția a început în urmă cu mai multe zilele, în restaurantele de fițe de la malul mării.

Larisa Popa își aniversează ziua de naștere

Chiar dacă, anul acesta, ziua ei pică luni, Larisa a decis să înceapă petrecerea încă de acum câteva zile. A ales o locație care îi place la nebunie, și-a luat cei mai buni prieteni și a dat startul distracției, direct pe litoral.

La scurt timp după miezul nopții, aceasta a postat câteva fotografii cu ea, alături de un mesaj de mulțumire, cu ocazia împlinirii a 27 de ani.

„Welcome 27 (Bun venit, 27) Mulțumesc Doamne! Pentru ca ai fost acolo pentru mine,nu m-ai părăsit niciodată și ca m-ai iubit mereu! Mulțumesc ca mi-ai dat mereu șansa să fiu o versiune mai bună a mea și ca m-ai ghidat în viața! Mulțumesc Doamne,pentru tot! Datorită ție sunt omul de astăzi!”, a fost mesajul pe care Larisa s-a postat pe contul său de Instagram.

Larisa Popa are un nou loc de muncă

După ce a demisionat de la Pescobar la începutul acestui an, și-a luat câteva săptămâni de pauză, după care, a revenit în forță pe plan profesional. Aceasta s-a angajat în același domeniu în care a activat și până acum, dar susține că, de data aceasta, face lucrurile la un nivel și mai înalt.

Concret, Larisa lucrează pentru o firmă de marketing, unde ajută clienții să își promoveze afacerile pe rețelele de socializare și să își rotunjească veniturile considerabil. După luni întregi în care s-a spus că este întreținută, aceasta a decis să spună lucrurile pe nume, pentru a le închide gura răutăcioșilor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni