• PRO TV
  • Cât a plătit Alex Bodi pentru o noapte de cazare în Mykonos. Milionarul nu se uit la bani

Cât a plătit Alex Bodi pentru o noapte de cazare în Mykonos. Milionarul nu se uit la bani

Cât a plătit Alex Bodi pentru o noapte de cazare în Mykonos. Milionarul nu se uit la bani

Alex Bodi nu se uită la bani când vine vorba de vacanțe, mai ales când acestea au și un scop binemeritat. Recent, milionarul a plătit o sumă exorbitantă pentru o vacanță în Mykonos.

Gallery

Alex Bodi a fost în Mykonos cu noua iubită, Caterina Ciorba. Cei doi au petrecut câteva zile pe lux și opulență. S-au întors în România, însă, milionarul a rămas cu gândul la fosta logodnică, care, la rândul ei, se afla tot în Mykonos. Acestea fiind date, Bodi a plecat din nou în vacanță, ca să fie mai aproape de fosta parteneră.

Alex Bodi a plătit o căruță de bani pe vacanța în Mykonos

Alex Bodi este bine cunoscut pentru preferințele exclusiviste în materie de vacanțe. Acesta a fost în Mykonos, la o aruncătură de băț de Ema Uta.
Prețul pe care milionarul l-a plătit pentru o noapte de cazare nu a fost deloc mic, semn că banii nu contează, mai ales atunci când își face plăcerile.
Acesta a ales un hotel de lux din Mykonos, unde prețul pe noapte începe de la 5.566 lei (reducere de la 7.916 lei) și poate ajunge până la 11.247 lei (reducere de la 16.017 lei) pentru două persoane cu mic dejun inclus.

Conform Booking.com, resortul este de cinci stele și este apreciat de celebrități din întreaga lume. Myconian Panoptis Escape, membru al Small Luxury Hotels of the World, se află pe Plaja Elia, la mai puțin de 1 km de Plaja Karapetis. Oferă o piscină sezonieră în aer liber, bar, zonă de plajă privată și parcare gratuită. Proprietatea este situată la aproximativ 1 km de Plaja din Elia, la 1,8 km de Plaja de nudiști Elia și la 12 km de Morile din Mykonos. Hotelul dispune de recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la și către aeroport, room-service și WiFi gratuit.

Myconian Panoptis Escape dispune de un restaurant care servește preparate mediteraneene, cu opțiuni vegetariene, fără lactate și vegane disponibile la cerere. Zona este populară pentru ciclism, iar hotelul de cinci stele oferă și servicii de închiriere de mașini, potrivit rtv.net.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni