• PRO TV
  • Imagini recente cu Nicu Covaci. Cum arăta fondatorul legendarei trupe Phoenix în ultimele luni de viață

Imagini recente cu Nicu Covaci. Cum arăta fondatorul legendarei trupe Phoenix în ultimele luni de viață

Imagini recente cu Nicu Covaci. Cum arăta fondatorul legendarei trupe Phoenix în ultimele luni de viață

Nicu Covaci, liderul trupei Phonix, a murit pe data de 2 august, la 77 de ani, în urma unei probleme grave de sănătate. Un clip video cu artistul în ultimele sale clipe din viață a fost publicat la o zi distanță de vestea care a întristat toată țara.

Gallery

​Fondatorul trupei Phonix, Nicu Covaci, s-a stins din viață la 77 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer cerebral. Familia, apropiații, dar și cei care i-au ascultat muzica sunt pur și simplu devastați și se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

La scurt timp după vestea tragică a început să circule, în mediul online, un clip video cu artistul înainte de a-și da ultima suflare. Nicu Covaci apare așezat pe un scaun, cu branula la mână și acoperit cu o pătură, în timp ce își ascultă colegii de trupă cântând.

„Nicu era tot mai rău în ultimele zile și asta este o mare durere pentru noi. A fost cel mai bun prieten al meu, a fost un om de nădejde. Ne-am cunoscut în 1972, am fost foarte apropiați și am încercat să ducem toate lucrurile, să le facem cât mai bine și mai frumos pentru noi. Rămâne automat muzica lui, compozițiile și tot ce-a fost, concertele care au avut loc și toate lucrurile frumoase care le-a avut de-a lungul vieții”, a explicat Titi Dragomir, impresarul trupei Phoenix.

În luna martie a acestui an, Nicu Covaci a fost supus unei operații pe creier care a durat nu mai puțin de șase ore. După intervenție, starea de sănătate a artistului a început să se deterioreze, culminând cu decesul său.

Nicu Covaci va fi înmormântat la Timișoara.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni