• PRO TV
  • Carmen Grebenișan iubește din nou. Fosta concurentă ”Survivor” l-a prezentat fanilor pe bărbatul care a făcut-o să uite de divorțul de Alex Militaru. Cine este și cu ce se ocupă noul ei iubit

Carmen Grebenișan iubește din nou. Fosta concurentă ”Survivor” l-a prezentat fanilor pe bărbatul care a făcut-o să uite de divorțul de Alex Militaru. Cine este și cu ce se ocupă noul ei iubit

Carmen Grebenișan iubește din nou. Fosta concurentă ”Survivor” l-a prezentat fanilor pe bărbatul care a făcut-o să uite de divorțul de Alex Militaru. Cine este și cu ce se ocupă noul ei iubit

Carmen Gebenișan a anunțat că divorțează de Alex Militaru, în această primăvară și pare că, deja, a trecut peste separare. Fosta concurentă ”Survivor” este implicată într-o nouă relație și, în cele din urmă, l-a prezentat pe rețelele de socializare pe cel care a cucerit-o.

Gallery

Divorțul de Alex Militaru i-a luat prin surprindere pe mulți, însă Carmen Grebenișan nu a pierdut timpul și a decis să își trăiască viața la maximum, motiv pentru care, are și un nou iubit.

Carmen Grebenișan are un nou iubit

Carmen Grebenișan este decisă să lase trecutul în urmă și să se bucure de toate lucrurile frumoase pe care viața le are de oferit. A învățat lecții importante în urma căsniciei pe care tocmai ce a încheiat-o și nu a bătut pasul pe loc din punct de vedere sentimental.

Aceasta și-a făcut un nou iubit și, de curând, l-a prezentat pe Cristi celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vestea a fost dată prin intermediul mai multor fotografii postate din vacanța în care au plecat împreună, spre marea bucurie a fanilor acesteia.

Citește și:

​Momentan nu se știu foarte multe detalii despre bărbatul care a făcut-o pe Carmen Grebenișan să uite de Alex Militaru, însă, pe contul său de Instagram, este specificat faptul că locuiește în Miami, America, dar și că își câștigă banii din vânzarea diverselor lucruri pe un site internațional foarte cunoscut.

Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament nou

La scurt timp după ce a anunțat că ea și Alex Militaru divorțează, Carmen Grebenișan a mărturisit că ea este cea care părăsește căminul conjugal, lăsându-l pe fostul soț să locuiască în apartament.

Nu a durat mult și cea mai bună prietenă a Alinei Ceușan și-a achiziționat un apartament, pe care l-a mobilat după bunul plac. Mai mult decât atât, a făcut câteva declarații și în ceea ce privește partajul, menționând că, din cauza acestui lucru, relația cu Alex Militaru devine mai tensionată.

Citește și:

„Trec, un pic, printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici, pur și simplu, aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există. E o parte în divorț și, cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online…

O să partajăm, cumva, corect lucrurile. Totul o să fie ok și cred că și lui îi pare rău că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, a povestit Carmen Grebeișan pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni