• PRO TV
  • Mercur, în mișcare retrogradă între 5 august și 28 august. Cum va fi afectată fiecare zodie. Ce nu avem voie să facem în această perioadă

Mercur, în mișcare retrogradă între 5 august și 28 august. Cum va fi afectată fiecare zodie. Ce nu avem voie să facem în această perioadă

Mercur, în mișcare retrogradă între 5 august și 28 august. Cum va fi afectată fiecare zodie. Ce nu avem voie să facem în această perioadă

Mercur este planeta comunicării, negocierilor și informației și în mișcare retrogradă ne atrage atenția asupra unor probleme, care au apărut de-a lungul ultimelor luni și peste care s-a trecut repede. Acum, însă, este nevoie de îndreptare, revizuire și reevaluare.

Mercur poate aduce și blocaje sau întârzieri/amânări, însă rolul acestui mers înapoi este să rezolvăm acțiuni începute înainte de retrogradare. De asemenea, ne putem aștepta la o serie de încurcături, neînțelegeri și comunicare defectuoasă, transmitere eronată a unor informații.
Recomandarea pentru această perioadă este pentru o planificare riguroasă a tuturor activităților și atenție asupra comunicării scrise și vorbite, pentru că se pot strecura greșeli. Este nevoie să ne asigurăm că transmitem corect informațiile. Și mai mult de atât, că interlocutorii noștri înțeleg exact ce comunicăm, pentru a evita conflicte și tensiuni.
Abordate constructiv, perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă, sunt momente în care avem ocazia să reevaluăm situațiile și să corectăm acolo unde este nevoie, dar fără a lua decizii importante. Deciziile majore se pot lua după 28 august, când Mercur revine la mișcarea directă.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce mișcarea retrogradă a lui Mercur pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Începând din 5 august, Mercur intră în mișcare retrogradă și te invită la reevaluarea unor proiecte profesionale, a muncii și sarcinilor, sănătății. Din 15 august, când ajunge, din nou, în sectorul sentimental, te va preocupa rezolvarea unui context amoros. Până pe 28 august, așteaptă-te la blocaje, amânări și modificări, care pot duce la îmbunănătățiri. Nu este o perioadă favorabilă să-ți cauți un loc de muncă, însă ai putea revizui activitatea pe care o desfășori.

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Mercur retrograd, din 5 august, prin casa iubirii și aventurilor romantice, urmează o perioadă în care îți vei reevalua sentimentele și vei clarifica situații în sfera sentimentală. Mercur ajunge prin retrogradare, pe 15 august, în sectorul vieții de familie, unde vei începe o revizuire și a relațiilor de familie, dar și privind rezolvarea unor chestiuni, care țin de casă și administrarea acesteia.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 5 august, prin sectorul vieții de familie și căminului, vei revizui planurile legate de casă, iar în ce privește relația cu membrii familiei vei căuta să reiei niște dialoguri pentru a clarifica chestiuni administrative. Pe 15 august, Mercur, ajunge prin retrogradare, în casa comunicării, și vei reveni asupra unor decizii, vei reevalua o situație.

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Mercur în mișcare retrogradă, din 5 august, îți vei regândi planurile. Revizuiești chestiunile legate de învățare și începerea unor cursuri. Te poți aștepta la blocaje sau amânări și intârzieri din cauza unor probleme de comunicare, transport. Pe 15 august, Mercur, ajunge prin retrogradare, în casa banilor și vei începe o revizuire a planurilor financiare.

Leu/ Ascendent în Leu

Începând din 5 august, Mercur retrogradează în casa banilor și te invită la reevaluarea situației financiare. S-ar putea să ai parte și de întârzieri în încasarea unor bani, să fie nevoie să găsești alte surse de venituri. Pe 15 august, Mercur ajunge, prin retrogradare, în zodia ta și până pe 28 august vei căuta să-ți reorganizezi planurile personale.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 5 august, și vei observa o încetinire a planurilor, poate chiar blocaje sau amânări, însă rolul lor este să te ajute să rezolvi niște chestiuni personale, să analizezi lucrurile înainte să iei decizii importante. Pe 15 august, Mercur ajunge, prin retrogradare, în sectorul vieții interioare și a lucrurilor pe care preferi să șe ții departe de ochii lumii, și poți avea conștientizări sau vei înțelege unele lucruri mai clar.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Începând din 5 august, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă în sectorul vieții interioare, subconștientului și trecutului și este posibil să te întorci mai mult în trecut, să se încetinească unele proiecte sau planuri, să iasă la suprafață greșeli. Chiar dacă apar blocaje și întârzieri, acestea pot duce la rezolvări și soluții.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu Mercur în mișcare retrogradă, din 5 august, prin sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor pe termen lung, vei avea parte de blocaje sau amânări, dar și revizuiri ale unor proiecte de viitor. Pe 15 august Mercur se întoarce în casa carierei să rezolve chestiuni începute înainte de retrogradare, să reiei niște dialoguri, negocieri, cu persoane cu putere de decizie. Au loc revizuiri și reevaluări ale activităților profesionale.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur, planeta comunicării, își începe, din 5 august, mișcarea retrogradă prin sectorul carierei și reputației profesionale și urmează o perioadă cu revizuiri ale activității, blocaje sau amânări în proiectele tale. Pe 15 august, Mercur se întoarce din drum prin casa principiilor, credințelor, perfecționării și direcției profesionale, așa că s-ar putea să-ți revizuiești planurile, astfel încât să fie în acord cu filosofia ta de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Mercur retrograd, din 5 august, ai putea să experimentezi niște situații, în care să ai impresia că nu te poți concentra, că nu ai claritate mentală, că lucrurile se mișcă mai greu. S-ar putea să realizezi că este momentul să privești în urmă cu alți ochi proiectele pe care le ai în desfășurare, iar blocajele și amânările care vor avea loc, vor duce într-o direcție mult mai bună. Pe 15 august Mercur ajunge, prin retrogradare, în sectorul avantajelor financiare și până la finalul lunii ești invitat să-ți revizuiești obiceiurile financiare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Mercur retrograd, din 5 august, prin sectorul intereselor financiare și a banilor proveniți din alte surse, banii la comun cu partenerul sau alte persoane, dar și creditele, datoriile și impozitele, este nevoie să-ți regândești situația financiară, să rezolvi chestiuni financiare, care nu mai pot fi amânate. Din 15 august, când Mercur ajunge în mișcare retrogradă în sfera relațiilor, urmează o perioadă de două săptămâni, în care reevaluezi relația de cuplu sau relațiile parteneriale.

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Mercur în mișcare retrogradă, din 5 august, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale urmează o perioadă, în care-ți vei revizui relațiile și parteneriatele/asocierile. Reiei dialoguri sau regândești termenii unor contracte. Poți întâmpina și blocaje sau amânări, dar rolul lor este să rezolve chestiuni din trecut. Pe 15 august, Mercur se întoarce, prin retrogradare, în casa muncii și activităților profesionale și vei fi nevoit să reevaluezi niște sarcini, programul de lucru și relațiile cu colegii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni