• PRO TV
  • Horoscop zilnic 5 august 2024. Vărsătorii au succes la bani și în dragoste, Racii pot cunoaște pe cineva interesant la drum scurt

Horoscop zilnic 5 august 2024. Vărsătorii au succes la bani și în dragoste, Racii pot cunoaște pe cineva interesant la drum scurt

Horoscop zilnic 5 august 2024. Vărsătorii au succes la bani și în dragoste, Racii pot cunoaște pe cineva interesant la drum scurt

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 5 august 2024.

Berbec

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează casa muncii și sănătății. Până pe 29 august pot veni oportunități și șanse de a începe o activitate profesională nouă. De asemenea, se pot îmbunătăți condițiile de muncă și relațiile cu colegii.
Tot astăzi, Mercur intră în mișcare retrogradă și te invită la reevaluarea proiectelor profesionale.

Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia Fecioară, de astăzi, se dinamizază sectorul plăcerilor, distracției și aventurilor romantice. Cauți să faci declarații și să petreci mai mult timp cu persoana iubită și ai inspirație într-un proiect de creație.
Tot, de astăzi, Mercur intră în mișcare retrogradă și urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluare a relației sentimentale.

Gemeni

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează sfera vieții de familie și căminului. Te interesează îmbunătățirea relațiilor de familie și rezolvarea unor chestiuni legate de o reamenajare și confort în casă.
Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă și poți relua demersuri, care țin de casă, o renovare, pe care le-ai tot amânat. S-ar putea să întâmpini și blocaje, dar scopul lor este să rezolvi cât mai bine ce ți-ai propus.

Rac

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării, ai toate șansele să obții tot ce ai nevoie, să negociezi în favoarea ta, să acumulezi mai ușor informație și să rezolvi chestiuni birocratice. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva la un drum scurt, cu care să începi o relație.
Tot astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă prin casa comunicării și interacționării și poți relua niște dialoguri, cursuri, prezentări de proiecte sau negocieri.

Leu

Venus, micul benefic, începe să traverseze, de astăzi, sectorul financiar, și pot veni sume suplimentare de bani, să negociezi în favoarea ta sau să cheltui mai mult decât ți-ai propus. Partea bună este că vei fi mai atent la cheltuieli.
Tot astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă prin casa banilor și te invită la reevaluarea situației financiare și revizuirea obiceiurilor. Poți, de asemenea, să reiei discuții despre bani, salarizare sau încheierea unor contracte, care-ți pot aduce mai mulți bani.

Fecioară


Venus, micul benefic, intră astăzi în Fecioară și va opera în favoarea ta până pe 29 august. Așadar, profită de beneficii și ocupă-te mai mult de tine și imaginea ta!
Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă și vei simți o încetinire a proiectelor, blocaje sau amânări în proiecte. De asemenea, ești invitat la o autoevaluare, introspecție și revizuirea planurilor.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, începe de astăzi să traverseze sectorul subconștientului, vieții interioare și trecutului și este posibil să apară persoane din trecutul sentimental, să fie nevoie să închei niște etape pentru a putea merge mai departe. Dacă ai avut parte de dezamăgiri, acum este momentul unei vindecări.
Tot astăzi, Mercur își începe mișcarea retrogradă prin sectorul frământărilor interioare și te invită la un bilanț, reevaluări și reviziuri, în urma cărora vei avea conștientizări și revelații.

Scorpion

Venus, micul benefic, începe să traverseze, de astăzi, sectorul asociat vieții sociale, prietenilor și proiectelor de viitor și aduce oportunități în sfera profesională, dar și-n cea relațională. Dacă faci parte dintr-un cuplu, până pe 29 august este o perioadă favorabilă inițierii unor planuri de viitor, iar dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor.
Tot astăzi, Mercur îți începe mișcarea retrogradă și este posibil să reiei relații, proiecte sau activități profesionale, să reevaluezi o relație de prietenie sau planurile de viitor.

Săgetător

Venus, micul benefic, intră astăzi în sectorul carierei și reputației profesionale și aduce șanse și oferte, rezolvarea unui context profesional. Până pe 29 august ai ocazia să faci niște schimbări benefice.
Tot astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcarea retrogradă pe același sectorul al carierei și invită la revizuirea planurilor și activităților profesionale.

Capricorn

Venus, micul benefic, tranzitează, de astăzi, sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, direcției în viață și convingerilor personale. Până pe 29 august se amplifică dorința de a învăța lucruri noi, să obții calificări, să rezolvi chestiuni birocratice și să pleci în călătorii.
Tot astăzi, cu Mercur în mișcare retrogradă în aceleași domenii pe care le traversează Venus, s-ar putea să-ți reevaluezi direcția și planurile profesionale, lucrurile să încetinească și să apară și blocaje sau amânări, care vor duce, într-un final, la un deznodământ bun.

Vărsător

Venus, micul benefic, începe să traverseze, de astăzi, sectorul intereselor financiare și al banilor care provin din alte surse. Se îmbunătățește situația financiară, dar și relația de cuplu.
Cu Mercur în mișcare retrogradă, de astăzi, prin sectorul avantajelor financiare, până pe 28 august ești invitat la o revizuire a planurilor financiare, privind administrarea banilor. De asemenea, poți iniția dialoguri în cuplu, afli secrete sau clarifici anumite situații.

Pești

Venus, micul benefic, începe să traverseze, de astăzi, casa relațiilor și îi vei acorda mai multă atenție partenerului și vieții de cuplu. Și contractele profesionale pot cunoaște o îmbunătățire.
Tot astăzi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 28 august urmează o perioadă cu reevaluări a relației de cuplu, dar și a contractelor profesionale. Posibil să mai apară blocaje sau amânări, dar unele lucruri vor duce într-o direcție mai bună din punct de vedere profesional.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni