• PRO TV
  • A fost răsfățata Hollywodului, a trăit în lux și opulență, dar acum vrea să-și deschidă Only Fans ca să-și poată trimite cei 5 copii la facultate

A fost răsfățata Hollywodului, a trăit în lux și opulență, dar acum vrea să-și deschidă Only Fans ca să-și poată trimite cei 5 copii la facultate

A fost răsfățata Hollywodului, a trăit în lux și opulență, dar acum vrea să-și deschidă Only Fans ca să-și poată trimite cei 5 copii la facultate

La 51 de ani, Tori Spelling, altă dată “răsfățata Hollywood-ului”, născută și crescută în lux și opulență, a văzut pe pielea ei ce înseamnă să cazi de sus și să trăiești de pe o zi pe alta.

Divorțată și rămasă cu 5 copii, la un moment dat Tori Spelling trăia într-o rulotă și o ducea foarte prost cu banii. Nici acum nu stă grozav la capitolul financiar și spune că ar putea fi nevoită să apeleze la Only Fans, un site cu conținut pentru adulți, ca să își poată trimite copiii la facultate.
„Va trebui să mă alătur OnlyFans pentru a-i putea trimite la facultate”, a spus, mai în glumă, mai în serios, actrița, după ce moderatorul unei emisiuni a întrebat-o cum va face față acestui aspect.

Gallery

Tori Spelling a povstit, mai de mult, că s-a abonat la contul OnlyFans al lui Denise Richards sub un nume fals și că a cheltuit 400 de dolari în două zile: “Nu m-am putut opri”.

​Sursa foto: Profimedia


„Am fost pur și simplu fascinată de întregul OnlyFans, și nu voi minți, am fost curioasă: 'Hai să vedem, despre ce e vorba?’… Așa că m-am uitat și, desigur, arată ceva, iar dacă nu te abonezi, nu poți vedea. Așa că, desigur, m-am abonat sub un nume fals. E captivant”, a spus Spelling.
Deci nu este deloc exclus ca actrița să își deschidă și ea un cont, în contextul problemelor financiare din ultimii ani, când a fost nevoită să locuiascv în hoteluri ieftine și parcuri de rulote.

Problemele ei financiare contrastează cu luxul hollywoodian în care a crescut. Tatăl lui Tori a fost un celebru producător la Hollywood, Aaron Spelling, care a lucrat la seriale de succes precum Dynasty, Charlie's Angels, The Love Boat, Melrose Place, Charmed și Beverly Hills, 90210.
Aaron Spelling a murit în iunie 2006, lăsând în urmă un imperiu de 500 de milioane de dolari, cu o moștenire de numai 800.000 de dolari pentru Tori.


La începutul acestei veri, Tori Spelling și copiii ei au închiriat o casă cu 15.000 de dolari pe lună, supărându-și vecinii prin haosul creat atât în interiorul, cât și în afara locuinței.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni