• PRO TV
  • Campion olimpic, surprins dormind afară, pe jos, în Satul Olimpic. Thomas Ceccon, protest față de condițiile grele: “Nu avem aer condiționat, mâncarea e proastă”

Campion olimpic, surprins dormind afară, pe jos, în Satul Olimpic. Thomas Ceccon, protest față de condițiile grele: “Nu avem aer condiționat, mâncarea e proastă”

Campion olimpic, surprins dormind afară, pe jos, în Satul Olimpic. Thomas Ceccon, protest față de condițiile grele: “Nu avem aer condiționat, mâncarea e proastă”

Un video cu campionul olimpic la proba de 200 m spate, Thomas Ceccon, s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Italianul a fost surprins dormind afară, în Satul Olimpic.

Italianul, care face ravagii pe rețelele de socializare cu look-ul său, și-a pus pe jos un prosop și a dormit la umbra unui copac, lângă o băncuță. Acesta este un gest de protest față de condițiile proaste din satul olimpic. Mai mulți sportivi s-au plâns de paturile de carton, care nu sunt deloc confortabile, și de lipsa aerului condiționat. Și David Popovici a ales să părăsească satul olimpic, înainte de probele sale de la Jocurile Olimpice.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Leggo (@leggo.it)

“În Satul Olimpic nu există aer condiționat, e cald, mâncarea este proastă. Mulți sportivi se mută din această cauză... nu este un alibi, este doar cronica pură a ceea ce poate nu toată lumea știe. Subliniez că nu este vorba de o scuză sau un alibi, cu toții experimentăm aceleași situații și ne aflăm în aceleași condiții. Este un lucru pe care mulți probabil nu îl știu și este corect să povestim despre asta", a spus Ceccon.

"M-am retras în semifinală... puțin obosit, este greu să dormi atât noaptea cât și după-amiaza, între zgomot și căldură. Da, și pentru mine e cald, în Satul Olimpic nu există aer condiționat, nu mâncăm bine și sunt probleme cu mâncarea. Mulți sportivi se mută din aceste motive”, a mai spus Ceccon, care a ratat calificarea în finala probei de 100 m spate.

Gallery

Thomas Ceccon, cel mai dorit sportiv de la Jocurile Olimpice

Thomas Ceccon a făcut milioane de femei să suspine în fața televizoarelor. În vârstă de 23 de ani, Ceccon a devenit campion olimpic la Paris, după ce a ieșit învingător în proba de 100 m spate.

La 1,97, cu fizicul unui “zeu greu”, așa cum l-au descris fanele, Thomas Ceccon nu face senzație doar în bazinul olimpic, ci și pe rețelele de socializare. Fanele sale de pe TikTok sunt în extaz:
“Doamne, ai milă!”
"Arată ca un zeu grec!”
“Nu-mi puteam dezlipi ochii de pe televizor… și apoi mi-am dat seama că e de vârsta fiului meu!”
“Dintr-odată Jocurile Olimpice au devenit mai intersante”, comentează admiratoarele lui pe rețelele de socializare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni