• PRO TV
  • Ion Țiriac, noi precizări privind recompensele sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice. Afaceristul s-a răzgândit: "O surpriză"

Ion Țiriac, noi precizări privind recompensele sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice. Afaceristul s-a răzgândit: "O surpriză"

Ion Țiriac, noi precizări privind recompensele sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice. Afaceristul s-a răzgândit: "O surpriză"

Ion Țiriac a anunțat că va recompensa fiecare sportiv român care câștigă o medalie de aur la Jocurile Olimpice cu o mașină. Acum, celebrul om de afaceri a venit cu o precizare foarte importantă.

​Elisabeta Lipă, șefa Agenției Naționale pentru Sport, a confirmat că miliardarul va respecta această promisiune, inclusiv pentru canotoarele din echipa de 8 plus 1.

Afaceristul a declarat că fiecare medaliat cu aur va primi o limuzină electrică Hyundai Ioniq 5, care costă 43.000 de euro.

Recent, echipajul feminin de canotaj, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuța Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu, a câștigat proba de 8 plus 1, aducând României a treia medalie de aur la Paris. Anterior, David Popovici a triumfat la 200 metri liber, iar Andrei Cornea și Marian Enache au obținut aurul la dublu vâsle.

„Domnul Țiriac nu va falimenta. Mi-a spus: «Domnișoară, ai un argint, ai două, acum adu-ne un aur». Aurul trebuie răsplătit, fie că e vorba de unul sau mai multe medalii. Fiecare sport are particularitățile lui”, a relatat Lipă pentru as.ro.

Noua precizare făcută de Ion Țiriac

Duminică, Alexandru Țiriac a venit cu o completare în ceea ce privește recompensele pe care le va oferi tatăl său medaliaților olimpici și a declarat că și sportivii care au obținut argint și bronz vor fi recompensați cu un "model surpriză, alături de multe alte premii pentru eroii noștri".

"Am anunțat recent că vom oferi o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, dorește să facă o clarificare pe care o comunicăm acum.

'Nu doar medaliații cu aur vor primi o mașină din partea Fundației Țiriac. Vom premia și pe cei care au obținut medalii de argint și bronz'.

Modelele pentru argint și bronz vor fi o surpriză, alături de multe alte premii pentru eroii noștri. Mulțumim că ne aduceți atâta bucurie!", a transmis Alexandru Țiriac pe rețelele sociale.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni